PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
HALEP KEÇİSİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_cebeci" data-source="post: 481829" data-attributes="member: 20991"><p><strong>Ynt: HALEP KEÇİSİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?</strong></p><p></p><p>Çok dikkatli olmak lazım. Bu gibi konularda kötü niyetli insanlar çıkabiliyor. </p><p>Bir aralar Ankara tavşanı çıkarıldı, dolarlarla, martklarla satıldı alanlar perişan oldu.</p><p>Sonra deve kuşu dediler ondan da bir o kadar insan dolandırıldı. </p><p>Sonra bilmem ne keçisi bilmem ne koyunu dediler...</p><p></p><p>Hatta fidanlarda fidancılıkta da bu tür tohum, fidan, fide üreten yada ithal eden firmalar bu tür olaylara tevessül ettiler. </p><p>Hatta birisi ile Ankara tarım fuarında karşılaştık, adam fidan satıyordu piyasada bulunmayan fidanlardan. </p><p>Ben dedim 100 dönüm yer yapacağım yalnız fidana para vermeyeceğim. Fidanlar dikilecek, meyveleri senin istediğin fiyattan sana vereceğim hatta sen 2 yıl diyorsan ben 5 yıl düşük fiyattan önerdiğin fiyatın yarısından vereceğim. </p><p>Neden fidana para vermiyorsun dedi. </p><p>Sen meyvelere alış garantisi veriyorsunya o yüzden, şimdiden yapalım protokolu dedim.</p><p>Adresi, telefonu aldılar arayacaklar...</p><p>Kaç sene geçti arayan yok, soran yok...</p><p>Oysa nasılda hevesli görünmüşlerdi. </p><p>Hayvancılıkla ilgili bazı kısa yoldan haksız yere köşe döndürücüler çıkarak kendi köşelerini dönüyorlar. </p><p>Keçi üretmemiz gerekiyorsa; </p><p>Yerli keçiler piyasadan toplanabilir. </p><p>Bir Universiteden maltız isteyen maltız, sanen isteyen sanen, halep isteyen halep damızlık alır. Bir nesil sonra istediğin sonuca en karlı şekilde ulaşılmış olunur.</p><p>Bu hepimiz için en güzeli olmaz mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_cebeci, post: 481829, member: 20991"] [b]Ynt: HALEP KEÇİSİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?[/b] Çok dikkatli olmak lazım. Bu gibi konularda kötü niyetli insanlar çıkabiliyor. Bir aralar Ankara tavşanı çıkarıldı, dolarlarla, martklarla satıldı alanlar perişan oldu. Sonra deve kuşu dediler ondan da bir o kadar insan dolandırıldı. Sonra bilmem ne keçisi bilmem ne koyunu dediler... Hatta fidanlarda fidancılıkta da bu tür tohum, fidan, fide üreten yada ithal eden firmalar bu tür olaylara tevessül ettiler. Hatta birisi ile Ankara tarım fuarında karşılaştık, adam fidan satıyordu piyasada bulunmayan fidanlardan. Ben dedim 100 dönüm yer yapacağım yalnız fidana para vermeyeceğim. Fidanlar dikilecek, meyveleri senin istediğin fiyattan sana vereceğim hatta sen 2 yıl diyorsan ben 5 yıl düşük fiyattan önerdiğin fiyatın yarısından vereceğim. Neden fidana para vermiyorsun dedi. Sen meyvelere alış garantisi veriyorsunya o yüzden, şimdiden yapalım protokolu dedim. Adresi, telefonu aldılar arayacaklar... Kaç sene geçti arayan yok, soran yok... Oysa nasılda hevesli görünmüşlerdi. Hayvancılıkla ilgili bazı kısa yoldan haksız yere köşe döndürücüler çıkarak kendi köşelerini dönüyorlar. Keçi üretmemiz gerekiyorsa; Yerli keçiler piyasadan toplanabilir. Bir Universiteden maltız isteyen maltız, sanen isteyen sanen, halep isteyen halep damızlık alır. Bir nesil sonra istediğin sonuca en karlı şekilde ulaşılmış olunur. Bu hepimiz için en güzeli olmaz mı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
HALEP KEÇİSİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt