PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HANGİ BALYA MAKİNASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metemet" data-source="post: 1005586" data-attributes="member: 71124"><p>Merhaba bende bu sene balya işine girmek istiyorum paksan s 8002 balya makinesi aldım erkunt 60 bereket var haşbay ile çalıstırdıgımda ilk çalıştırmada moturu zorluyor gibi biraz gaz verince sorun yok fakat doluda denemedim şu an haşbaysız çalıştırayım dedim ve köyde hayvancılıkla ugraşan kişilerle konuştum küçük baş hayvanlar yemiyor muhabbeti oldu bende aklıma geldi haşbay devrini biraz azaltayım dedim şu an 27cm buyuk 15cm kücük kasnakla 540x4,5=2430 devir yapıyor bende hasbay kasnak ölcüsünü deyiştirerek 1950 devire düşürmek istiyorum internette galigali marka makinelerin 27,25,24,22,18,5,16,15 cm caplarında kasak mevcur ben başka markalarda hasbay devri 1950 yazıyor acaba bi sorun cıkarmı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metemet, post: 1005586, member: 71124"] Merhaba bende bu sene balya işine girmek istiyorum paksan s 8002 balya makinesi aldım erkunt 60 bereket var haşbay ile çalıstırdıgımda ilk çalıştırmada moturu zorluyor gibi biraz gaz verince sorun yok fakat doluda denemedim şu an haşbaysız çalıştırayım dedim ve köyde hayvancılıkla ugraşan kişilerle konuştum küçük baş hayvanlar yemiyor muhabbeti oldu bende aklıma geldi haşbay devrini biraz azaltayım dedim şu an 27cm buyuk 15cm kücük kasnakla 540x4,5=2430 devir yapıyor bende hasbay kasnak ölcüsünü deyiştirerek 1950 devire düşürmek istiyorum internette galigali marka makinelerin 27,25,24,22,18,5,16,15 cm caplarında kasak mevcur ben başka markalarda hasbay devri 1950 yazıyor acaba bi sorun cıkarmı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HANGİ BALYA MAKİNASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt