PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 906055" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p>Süleyman iyi okuduysan fendt bir örnek olarak verdim ve parçası ucuzda demedim.nh hakkında ilk söylenilen parçası bol ve ucuz diye söylemi duyuyorum nedense.o yüzden o örneği verdim.yoksa kaliteli mal her zaman pahalıdır ve bundan sonrada pahalı olacaktır.yaşım 34 küçüklüğümde adanadan kırşehirden ve eskişehirden biçerciler geliyordu bizim buralara biçim yapmaya.demekki bizim buralarda ya yokmuş yada yaygın değilmiş biçerdöverler.babaeski sanayisine baktğımda kırşehir ve eskişehirli ustalar var.Anadoluda claas ve laverda hakimdeğil nh hakim.nedeni claas ve laverdadan anlayan usta olmaması.ve üretilen muadil parçaların olması.sen trakyada claasmı laverdamı hakim demişsin bu senin baktığın açıya göre değişir bende şu açıdan bakıyorum claas ve laverda ülkemizde hangi bölgelerde hakim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 906055, member: 30040"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Süleyman iyi okuduysan fendt bir örnek olarak verdim ve parçası ucuzda demedim.nh hakkında ilk söylenilen parçası bol ve ucuz diye söylemi duyuyorum nedense.o yüzden o örneği verdim.yoksa kaliteli mal her zaman pahalıdır ve bundan sonrada pahalı olacaktır.yaşım 34 küçüklüğümde adanadan kırşehirden ve eskişehirden biçerciler geliyordu bizim buralara biçim yapmaya.demekki bizim buralarda ya yokmuş yada yaygın değilmiş biçerdöverler.babaeski sanayisine baktğımda kırşehir ve eskişehirli ustalar var.Anadoluda claas ve laverda hakimdeğil nh hakim.nedeni claas ve laverdadan anlayan usta olmaması.ve üretilen muadil parçaların olması.sen trakyada claasmı laverdamı hakim demişsin bu senin baktığın açıya göre değişir bende şu açıdan bakıyorum claas ve laverda ülkemizde hangi bölgelerde hakim? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt