PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 906100" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p>Süleyman sen orijina parça kullanıyorsun sanırım o yüzden ucuz değil parçaları diyorsun.genelde ilk söylem yan sanayi parça kullananlar için parça bol ve ucuz diye duyuyoruz.forumda bu konuda çok fazla kişinin yorumları var genelde bu konuyu dile getiriyorlar.biçer konusunda eskiden bizim bölgeye çok dışarıdan gelinirdi.sizin oraları pek bilmem eskisini.günümüze gelindiğinde tekirdağ silivri tarafı neredeyse claasın kemik olduğu en güçlü olduğu bölge oldu.büyük çifçilerde nhlerin ya cx serileri var yada claas marka biçerler var.clayson ve tc konusunda sizde aynı şeyi söylüyorsunuz zaten bende bunu vurguluyorum.tcler 1530ların 2014 hali bence cx serilerine zaten lafım yok parası olan için süper makinalar.ülke geneline hakim olmak en iyi olması anlamınada gelmez bence.yine aynı örneği vereceğim ülkemizde kaç tane nh marka traktör var kaç tane fendt var.şimdi nh daha çok diye fendtten daha iyi bir makinamı tabiki değil.ben daha önce başka marka kullanmadım, sanırım sizde nh dışında başka biçeriniz yok kullanmadınız.nh ve claas her ikisinide kullanan kullanıcılarla hiç konuştunmu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 906100, member: 30040"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Süleyman sen orijina parça kullanıyorsun sanırım o yüzden ucuz değil parçaları diyorsun.genelde ilk söylem yan sanayi parça kullananlar için parça bol ve ucuz diye duyuyoruz.forumda bu konuda çok fazla kişinin yorumları var genelde bu konuyu dile getiriyorlar.biçer konusunda eskiden bizim bölgeye çok dışarıdan gelinirdi.sizin oraları pek bilmem eskisini.günümüze gelindiğinde tekirdağ silivri tarafı neredeyse claasın kemik olduğu en güçlü olduğu bölge oldu.büyük çifçilerde nhlerin ya cx serileri var yada claas marka biçerler var.clayson ve tc konusunda sizde aynı şeyi söylüyorsunuz zaten bende bunu vurguluyorum.tcler 1530ların 2014 hali bence cx serilerine zaten lafım yok parası olan için süper makinalar.ülke geneline hakim olmak en iyi olması anlamınada gelmez bence.yine aynı örneği vereceğim ülkemizde kaç tane nh marka traktör var kaç tane fendt var.şimdi nh daha çok diye fendtten daha iyi bir makinamı tabiki değil.ben daha önce başka marka kullanmadım, sanırım sizde nh dışında başka biçeriniz yok kullanmadınız.nh ve claas her ikisinide kullanan kullanıcılarla hiç konuştunmu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt