PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 906125" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sırasıyla;</p><p></p><p>Kendinden yürür biçer bağlar , JD 630, Laverda 75, Laverda 120 , Clayson 8060, New Holland TX 34, New Holland CX 740</p><p></p><p>Bunlar yeterlimidir bilgi sahibi olmak için yoksa daha makina sahibi olmak gerekirmi sayın hocam ? sizce danışmam mı lazım danışılmam mı ?</p><p></p><p>Hocam ben hep şuna vurgu yaptım vs - vs. Hangi New Holand hangi Claas? Eşekten inip ata binince eşek kötü olmaz. TC den inip Lexiona binmekle ne New Holland kötü olur, Medion dan inip CX e binmekle de ne Claas kötü olur.</p><p></p><p>Ben sizin Fendt ilişkilendirmenize de birtürlü anlam veremiyorum sizin iyi diye tabir ettiğiniz kavram tam olarak neye denk geliyor hocam ? Claas az satıyor ama daha iyimi demek istiyorsunuz sayın hocam?? peki neye göre kime göre ? tekrar konuşucam ortada elle tutulur bir _vs_ varmı ? Ki ben zaten New Holland iyidir demedim öyle bir genelleme yapamam. Konu ile ilgili ilk yorumumu okudu iseniz ortada elle tutulur birşey olması gerek iki model olması gerek iki markanında iyisi ve kötüsü var dedim.</p><p></p><p>Ve hocam ben size birşey daha söyleyim ben sormam denerim. Sorduğumu dikkate alırım sadece benim için test etmeden teoriden ileriye gidemez. Claas tampon bölgemi kurdu kursun. New Holland Avrupa ' dan Asya ' ya koca köprü kurdu buna nedemeli. Dediğim gibi bunlar abartılcak şeyler değil ortaya bir -vs- gerek. Ha hazır şunuda söyleyim yeri ve aklıma gelmişken 2013 Lüleburgaz tarım fuarında kodomanların (distribütörlerin) birbiriyle koşmasına kulak şahidi oldum o sene 10 küsür Claas, 35 yada 36 tam emin değilim Laverda, 600 küsürde New Holland satılmış. Şimdi tekrar sorucam Claas Silivri ' ye tampon bölge kursa ne olur alsın Silivri onun olsun. Dediğimi anlatabiliyormuyum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 906125, member: 51323"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Sırasıyla; Kendinden yürür biçer bağlar , JD 630, Laverda 75, Laverda 120 , Clayson 8060, New Holland TX 34, New Holland CX 740 Bunlar yeterlimidir bilgi sahibi olmak için yoksa daha makina sahibi olmak gerekirmi sayın hocam ? sizce danışmam mı lazım danışılmam mı ? Hocam ben hep şuna vurgu yaptım vs - vs. Hangi New Holand hangi Claas? Eşekten inip ata binince eşek kötü olmaz. TC den inip Lexiona binmekle ne New Holland kötü olur, Medion dan inip CX e binmekle de ne Claas kötü olur. Ben sizin Fendt ilişkilendirmenize de birtürlü anlam veremiyorum sizin iyi diye tabir ettiğiniz kavram tam olarak neye denk geliyor hocam ? Claas az satıyor ama daha iyimi demek istiyorsunuz sayın hocam?? peki neye göre kime göre ? tekrar konuşucam ortada elle tutulur bir _vs_ varmı ? Ki ben zaten New Holland iyidir demedim öyle bir genelleme yapamam. Konu ile ilgili ilk yorumumu okudu iseniz ortada elle tutulur birşey olması gerek iki model olması gerek iki markanında iyisi ve kötüsü var dedim. Ve hocam ben size birşey daha söyleyim ben sormam denerim. Sorduğumu dikkate alırım sadece benim için test etmeden teoriden ileriye gidemez. Claas tampon bölgemi kurdu kursun. New Holland Avrupa ' dan Asya ' ya koca köprü kurdu buna nedemeli. Dediğim gibi bunlar abartılcak şeyler değil ortaya bir -vs- gerek. Ha hazır şunuda söyleyim yeri ve aklıma gelmişken 2013 Lüleburgaz tarım fuarında kodomanların (distribütörlerin) birbiriyle koşmasına kulak şahidi oldum o sene 10 küsür Claas, 35 yada 36 tam emin değilim Laverda, 600 küsürde New Holland satılmış. Şimdi tekrar sorucam Claas Silivri ' ye tampon bölge kursa ne olur alsın Silivri onun olsun. Dediğimi anlatabiliyormuyum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt