PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 906142" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p>Süleyman genelde hep nh kullanmışsın bende bunu söylüyorum zaten.aynı sınıfta nh ve claas kullanmış olsaydın bu tartışmayı yaşamazdık emin ol.nhnin daha çok sattığı doğru bunu bende kabul ediyorum ama daha iyi olduğu konusuna katılmıyorum.bu sene trakya yağışlı bir yıl geçirdi.benim bölgem trakyanında en çok yağış alan bölgesi ,sizin 2 belkide 3 katı yağış aldı burası.köyümde nh ler yatarken çamurdan tarlaya çıkamazken 2 claas dominator merayı biçti.köyümden sitede olanlar var yalansa yalan yazsınlar.adamlar müşterilerinin arpalarını ağustos ayında biçebildi.sen sormam denerim demişsin claas kullanmayıda en yakın sürede denerim derim.3 yıl öncesine kadar biçer adına hiçbir bilgisi olmayan biriydim.kullanımı ve bakımı o kadar rahatki 3yıl gibi sürede harmanda ustayla hiç karşılaşmadan sezonu tamamlıyoruz Allaha çok şükür.Bunun nedeni bence herşeyiyle Alman olması.makina denilince akla ilk almanlar geliyor, adamlarında yayılalım diye kaygısı yok zaten kaliteyi bilen bilir edasındalar.bu arada şunuda söyleyim buradaki ustalar çiftçilere genelde nh öneriyor.2 ana nedeni var ucuza aldıkları çakma parçalardan daha para kazanıyorlar ve ikinciside claaslar nhler gibi sık sık arıza yapmıyorlar.açıkçası usta ekmek teknesini kaybetmek istemez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 906142, member: 30040"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Süleyman genelde hep nh kullanmışsın bende bunu söylüyorum zaten.aynı sınıfta nh ve claas kullanmış olsaydın bu tartışmayı yaşamazdık emin ol.nhnin daha çok sattığı doğru bunu bende kabul ediyorum ama daha iyi olduğu konusuna katılmıyorum.bu sene trakya yağışlı bir yıl geçirdi.benim bölgem trakyanında en çok yağış alan bölgesi ,sizin 2 belkide 3 katı yağış aldı burası.köyümde nh ler yatarken çamurdan tarlaya çıkamazken 2 claas dominator merayı biçti.köyümden sitede olanlar var yalansa yalan yazsınlar.adamlar müşterilerinin arpalarını ağustos ayında biçebildi.sen sormam denerim demişsin claas kullanmayıda en yakın sürede denerim derim.3 yıl öncesine kadar biçer adına hiçbir bilgisi olmayan biriydim.kullanımı ve bakımı o kadar rahatki 3yıl gibi sürede harmanda ustayla hiç karşılaşmadan sezonu tamamlıyoruz Allaha çok şükür.Bunun nedeni bence herşeyiyle Alman olması.makina denilince akla ilk almanlar geliyor, adamlarında yayılalım diye kaygısı yok zaten kaliteyi bilen bilir edasındalar.bu arada şunuda söyleyim buradaki ustalar çiftçilere genelde nh öneriyor.2 ana nedeni var ucuza aldıkları çakma parçalardan daha para kazanıyorlar ve ikinciside claaslar nhler gibi sık sık arıza yapmıyorlar.açıkçası usta ekmek teknesini kaybetmek istemez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt