PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="RıdvanAslan" data-source="post: 906173" data-attributes="member: 53858"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p>Konu Almanyadan açılmışken şunuda anlatayım 80 ile 90lı yıllarda ülkemize reca diye bir distribitör new holland biçer getirip sattı.Bu firmanın new holland biçeri getirmesinin nedeninide firma sahibi Recep Can şöyle anlatmıştı.70li yıllarda Almanyada gurbetçi işçi iken Almanların ekinlerini biçerdöver ile hasat ettiğini ve bunun yanında ülkemiz çiftçisinin ise elle hasat ettiğini görmüş.Kendi kendine ben bu makinalardan Türkiye ye götürmeliyim ve benim insanımda rahata ermeli demiş ve araştırmaya başlamış hangi markayı götüreyim diye sorduğu çoğu çiftçi ona new hollandı yani claysonu önermiş ve oda clayson biçerleri getirerek epey bir süre Türkiye de new holland distiribitörlüğü yapmış.Sonuç olarak o zamanlar bile Classı başta Alman çiftçisi önermiyormuştu.Bugün bile bazı Alman tarım mütehaitlerine bakın biçerdöverleri new hollandır ve new holland dan memnun olduklarını önemle söylerler.Yani herşeyin iyiysini Almanlar yapmıyor ve bunu Almanların kendiside dile getiriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RıdvanAslan, post: 906173, member: 53858"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Konu Almanyadan açılmışken şunuda anlatayım 80 ile 90lı yıllarda ülkemize reca diye bir distribitör new holland biçer getirip sattı.Bu firmanın new holland biçeri getirmesinin nedeninide firma sahibi Recep Can şöyle anlatmıştı.70li yıllarda Almanyada gurbetçi işçi iken Almanların ekinlerini biçerdöver ile hasat ettiğini ve bunun yanında ülkemiz çiftçisinin ise elle hasat ettiğini görmüş.Kendi kendine ben bu makinalardan Türkiye ye götürmeliyim ve benim insanımda rahata ermeli demiş ve araştırmaya başlamış hangi markayı götüreyim diye sorduğu çoğu çiftçi ona new hollandı yani claysonu önermiş ve oda clayson biçerleri getirerek epey bir süre Türkiye de new holland distiribitörlüğü yapmış.Sonuç olarak o zamanlar bile Classı başta Alman çiftçisi önermiyormuştu.Bugün bile bazı Alman tarım mütehaitlerine bakın biçerdöverleri new hollandır ve new holland dan memnun olduklarını önemle söylerler.Yani herşeyin iyiysini Almanlar yapmıyor ve bunu Almanların kendiside dile getiriyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt