PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 906581" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Konunun bu noktaya geleceğini bildiğim için zaten konuya bilerek yorum yapmadım. Ben ne kadar konu hakkında bilgi paylaşsam. Arkadaşlar illa tersi yorum yapacakları için konuya yorum yapmadım. Sonuçta buna benzer birçok konu daha önce açıldı. Sitemizi dikkatli incelerseniz görebilirsiniz. Hepsinin sonuda buna benzer oldu. Sonu tartışmaya yöneldi. Hatta kalp kıracak konulara döndü. Ben elimden geldiğince bu sitede CLAAS hakkında bilgi paylaşacak veya fikir verecek konular açıyorum veya açmaya çalışıyorum. Nitekim bu konuda bilgi almak için açılmış bir konu değil. Madem CLAAS hakkında bilgi almak istiyorsunuz. CLAAS biçerdöverlerini artı yönleri nedir veya şu noktalarını merak ediyorum. Tercih sebepleri nedir şeklinde bir konuyu CLAAS bölümünde açmış olsaydınız ona göre kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini sizler ile paylaşırdı. Siz burada direkt olarak karşılaştırma konusu bazında açmışsınız. Nitekim konunun bu kadar dallanıp budaklanmasının sebebide bu konunun açılış şekli. Arkadaşlarında belirttiği gibi ne bir model ne bir seri veya ne bir özellik belirtilmemiş. Herkes kendi bildiğine göre birşeyler yazarak konu giderek sapmış. Kimsenin bilgisi veya tecrübeside konulara yorum yazıp yazmamak veya kullanıp kullanmamak ile belli olmaz. Herkesin kendine özgü bir donanım bilgisi veya tecrübesi olabilir. Herkes bildiğini bildiği kadarda yazmaya çalışıyor. Herkes en iyisini en doğrusunu bilecek diye de bir kaide yok. Ayrıca ben her dakka burada anlık bilgi vermiyorum. Elimden geldiğince merak eden arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum. Hem her kullanıcıda burada her dakka olacak, her dakka cevap verecek diye birşey yok. Benim mesela şuan final sınavlarım var. Onlara çalışmam gerekiyor ve ben şuan bu konuya cevap yazıyorum. Yani herkesin işi gücü var. Konuya cevap verilmedi diye bilgili kimse yokmuş falan gibi yorumlar yapmak çok yanlış. Belki kişinin o anki anlık piskolojik durumu bile yorum yapmamasını sağlayabilir. Bunu kısa süre zarfında açılmış bir konuda belirtmek çok yanlış. Birkaç aylık konu olsa kimsede birşey yazmasa dediklerinizde haklı olabilirsiniz. Ben yine elimden geldiğince bilgi almak isteyenlere yardımcı oluyorum. Kimisi özel mesaj ile irtibata geçiyor. Kimisi konu açıyor. Yani adım hıdır elimden gelen budur. Bu konuda sizin düşüncelerinizde yeteri kadar etkili olmuş. Daha fazlada dallanıp budaklanmaması için kitliyorum. </p><p></p><p>Saygılarmla....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 906581, member: 6"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Konunun bu noktaya geleceğini bildiğim için zaten konuya bilerek yorum yapmadım. Ben ne kadar konu hakkında bilgi paylaşsam. Arkadaşlar illa tersi yorum yapacakları için konuya yorum yapmadım. Sonuçta buna benzer birçok konu daha önce açıldı. Sitemizi dikkatli incelerseniz görebilirsiniz. Hepsinin sonuda buna benzer oldu. Sonu tartışmaya yöneldi. Hatta kalp kıracak konulara döndü. Ben elimden geldiğince bu sitede CLAAS hakkında bilgi paylaşacak veya fikir verecek konular açıyorum veya açmaya çalışıyorum. Nitekim bu konuda bilgi almak için açılmış bir konu değil. Madem CLAAS hakkında bilgi almak istiyorsunuz. CLAAS biçerdöverlerini artı yönleri nedir veya şu noktalarını merak ediyorum. Tercih sebepleri nedir şeklinde bir konuyu CLAAS bölümünde açmış olsaydınız ona göre kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini sizler ile paylaşırdı. Siz burada direkt olarak karşılaştırma konusu bazında açmışsınız. Nitekim konunun bu kadar dallanıp budaklanmasının sebebide bu konunun açılış şekli. Arkadaşlarında belirttiği gibi ne bir model ne bir seri veya ne bir özellik belirtilmemiş. Herkes kendi bildiğine göre birşeyler yazarak konu giderek sapmış. Kimsenin bilgisi veya tecrübeside konulara yorum yazıp yazmamak veya kullanıp kullanmamak ile belli olmaz. Herkesin kendine özgü bir donanım bilgisi veya tecrübesi olabilir. Herkes bildiğini bildiği kadarda yazmaya çalışıyor. Herkes en iyisini en doğrusunu bilecek diye de bir kaide yok. Ayrıca ben her dakka burada anlık bilgi vermiyorum. Elimden geldiğince merak eden arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum. Hem her kullanıcıda burada her dakka olacak, her dakka cevap verecek diye birşey yok. Benim mesela şuan final sınavlarım var. Onlara çalışmam gerekiyor ve ben şuan bu konuya cevap yazıyorum. Yani herkesin işi gücü var. Konuya cevap verilmedi diye bilgili kimse yokmuş falan gibi yorumlar yapmak çok yanlış. Belki kişinin o anki anlık piskolojik durumu bile yorum yapmamasını sağlayabilir. Bunu kısa süre zarfında açılmış bir konuda belirtmek çok yanlış. Birkaç aylık konu olsa kimsede birşey yazmasa dediklerinizde haklı olabilirsiniz. Ben yine elimden geldiğince bilgi almak isteyenlere yardımcı oluyorum. Kimisi özel mesaj ile irtibata geçiyor. Kimisi konu açıyor. Yani adım hıdır elimden gelen budur. Bu konuda sizin düşüncelerinizde yeteri kadar etkili olmuş. Daha fazlada dallanıp budaklanmaması için kitliyorum. Saygılarmla.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt