PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORD59" data-source="post: 906837" data-attributes="member: 20688"><p><strong>Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?</strong></p><p></p><p> Ben claas hakkında doğal bir platformda bilgi almak istemiştim ama siz claas bölümünde konu açmamı söylüyorsunuz.Ne için onu tek başınıza övmeniz için mi? Bu uzunca iletiniz yerine claas hakkında teknik bir şeyler yazsaydınız daha makbule geçerdi.Sizin claas hakkında bilgi paylaşıyorum konu açıyorum demeniz claas ' ı sadece bir köşede övmek.Eksik yanlarını yazdığınızı hiç görmedim bir makine bu kadar mı kusursuz bu kadar mı profesyonel? Niyetim kötü değil sadece biraz bilgi almak ama yeterince objektif değilsiniz bence.Arkadaslar iila ters yorum yapcak diye yorum yapmaktan çekinmenizi anlamıyorum eleştiri saygı platformu içinde bir insanın en doğal hakkı.Ki ben kalp kıracak bi şey göremiyorum ortada.Ben gerçekten bilgi almak istedim detaya girilsin istedim claas forumunda konu açıp claas ' a övgüler yağdını duymaksa bambaska bi olay.Ben claas hakkında net birşey duymak istedim somut birşey duymak istedim 320 kampanyasına gözüm takıldı sadece övgü var sadece bir kişi çıkıpta orda doğru modele yönlendirmek için mantıklı açıklamalar yapmaya çalışmış.İşte diyorum ki böyle değerli yorumların sayısı artmalı.Claas distribütörlüğünden arkadaslarda var sanırım burda ama onlardan da detaylı teknik bilgi alamıyoruz.Neyse saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORD59, post: 906837, member: 20688"] [b]Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?[/b] Ben claas hakkında doğal bir platformda bilgi almak istemiştim ama siz claas bölümünde konu açmamı söylüyorsunuz.Ne için onu tek başınıza övmeniz için mi? Bu uzunca iletiniz yerine claas hakkında teknik bir şeyler yazsaydınız daha makbule geçerdi.Sizin claas hakkında bilgi paylaşıyorum konu açıyorum demeniz claas ' ı sadece bir köşede övmek.Eksik yanlarını yazdığınızı hiç görmedim bir makine bu kadar mı kusursuz bu kadar mı profesyonel? Niyetim kötü değil sadece biraz bilgi almak ama yeterince objektif değilsiniz bence.Arkadaslar iila ters yorum yapcak diye yorum yapmaktan çekinmenizi anlamıyorum eleştiri saygı platformu içinde bir insanın en doğal hakkı.Ki ben kalp kıracak bi şey göremiyorum ortada.Ben gerçekten bilgi almak istedim detaya girilsin istedim claas forumunda konu açıp claas ' a övgüler yağdını duymaksa bambaska bi olay.Ben claas hakkında net birşey duymak istedim somut birşey duymak istedim 320 kampanyasına gözüm takıldı sadece övgü var sadece bir kişi çıkıpta orda doğru modele yönlendirmek için mantıklı açıklamalar yapmaya çalışmış.İşte diyorum ki böyle değerli yorumların sayısı artmalı.Claas distribütörlüğünden arkadaslarda var sanırım burda ama onlardan da detaylı teknik bilgi alamıyoruz.Neyse saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt