PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
HANGİ MARKA LASTİK KULLANIYORSUNUZ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 425758" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: HANGİ MARKA LASTİK KULLANIYORSUNUZ...</strong></p><p></p><p>goodyear 8 kat ve lassa 8 kat kullanıyorum çok memnunum 7610a silivride özka marka tkmışlar ben almadan önce hiç memnun değilim parça parça atıyo amcamda 90lık lamborghini var 2000 model kleber marka lastiklerle geldi daha arkalar orjinal lastikleri ve en ufak parçalanma yarılma yok daha ve lastikler daha 2şer defa anca patlamıştır diyo motorun saati çalışmıyo ama 2 sene önce reftefe oldu siz düşünün saatini 2004 2005lerde bikaçtane traktörde daha geldi aynı lastikler onlarda aynı en ufak hata yok benim nh tn75in ön lastikleri bitti kleberin bursada bayiisi yokmuş en yakın bandırmada var kasıma kadar gidip alıcam bandırmadan....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 425758, member: 29556"] [b]Ynt: HANGİ MARKA LASTİK KULLANIYORSUNUZ...[/b] goodyear 8 kat ve lassa 8 kat kullanıyorum çok memnunum 7610a silivride özka marka tkmışlar ben almadan önce hiç memnun değilim parça parça atıyo amcamda 90lık lamborghini var 2000 model kleber marka lastiklerle geldi daha arkalar orjinal lastikleri ve en ufak parçalanma yarılma yok daha ve lastikler daha 2şer defa anca patlamıştır diyo motorun saati çalışmıyo ama 2 sene önce reftefe oldu siz düşünün saatini 2004 2005lerde bikaçtane traktörde daha geldi aynı lastikler onlarda aynı en ufak hata yok benim nh tn75in ön lastikleri bitti kleberin bursada bayiisi yokmuş en yakın bandırmada var kasıma kadar gidip alıcam bandırmadan.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
HANGİ MARKA LASTİK KULLANIYORSUNUZ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt