PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
hangi (rotovatör)çapa makinası alınmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EKSPER" data-source="post: 192307" data-attributes="member: 9931"><p><strong>Ynt: hagi (rotovatör)çapa makinası alınmalı</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaş öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakma türkiye de maalesef cok kaliteli bıçak yapan bir firma yok yuksan bendi bıçagını kendi yapar cok kaliteli değildir.özellikle bıçağın sırtı parlıyorsa yani bıcak sırttan çalışıyorsa o bıçak makinaya yarardan çok zarar verir toprağa taban yaptırır turkay yanılmıyorsam bi ara manisada bi demirciye fason yaptırıyordu yurdusar da bi ara yunanistandan alıyordu bazende fason olarak demircilere yaptırıyorlar . eğer gerçek italyan malı kaliteli bıcak bulursanız makinanıza takın bi deneyin tahmin ediyorum başka bıçak birdaha kullanmazsınız.</p><p></p><p>Çeltik tarlasında rotovatör kullanıyorsanız öncelikle zincir kutusuna çamur almaması için rulman yatağı sisteminin çift yağ keçeli ve takviyeli olması lazım yağ keçeleri de kaliteli marka olması lazım (SKT ,SİMİRİT gibi) zincirli makina ise ALMAN VEYA GERÇEK JAPON malı zincir kullanın BSA 1.5 VEYA ASA 120 standartlarında olsun ,dişli ise kesinlikle çelik düküm OLMASIN ,DÖVME MALZEME YADA 8620 kalite sertleştirilmiş çelik en kalite dişli malzemesidir. ben yinede çeltik tarlasında zincirli makinayı tercih ediyorum. maalesef turkiyede uretilen rotovatörlerin bir çoğu standart çalışma şartlarına göre imal edilmektedirler.bundan dolayı türkay yüksan yurdusur gibi firmalar çeltik tarlasında çalışan makinalara garanti vermezler.çünkü yatak sistemleri tek keçelidir .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EKSPER, post: 192307, member: 9931"] [b]Ynt: hagi (rotovatör)çapa makinası alınmalı[/b] merhaba arkadaş öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakma türkiye de maalesef cok kaliteli bıçak yapan bir firma yok yuksan bendi bıçagını kendi yapar cok kaliteli değildir.özellikle bıçağın sırtı parlıyorsa yani bıcak sırttan çalışıyorsa o bıçak makinaya yarardan çok zarar verir toprağa taban yaptırır turkay yanılmıyorsam bi ara manisada bi demirciye fason yaptırıyordu yurdusar da bi ara yunanistandan alıyordu bazende fason olarak demircilere yaptırıyorlar . eğer gerçek italyan malı kaliteli bıcak bulursanız makinanıza takın bi deneyin tahmin ediyorum başka bıçak birdaha kullanmazsınız. Çeltik tarlasında rotovatör kullanıyorsanız öncelikle zincir kutusuna çamur almaması için rulman yatağı sisteminin çift yağ keçeli ve takviyeli olması lazım yağ keçeleri de kaliteli marka olması lazım (SKT ,SİMİRİT gibi) zincirli makina ise ALMAN VEYA GERÇEK JAPON malı zincir kullanın BSA 1.5 VEYA ASA 120 standartlarında olsun ,dişli ise kesinlikle çelik düküm OLMASIN ,DÖVME MALZEME YADA 8620 kalite sertleştirilmiş çelik en kalite dişli malzemesidir. ben yinede çeltik tarlasında zincirli makinayı tercih ediyorum. maalesef turkiyede uretilen rotovatörlerin bir çoğu standart çalışma şartlarına göre imal edilmektedirler.bundan dolayı türkay yüksan yurdusur gibi firmalar çeltik tarlasında çalışan makinalara garanti vermezler.çünkü yatak sistemleri tek keçelidir . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
hangi (rotovatör)çapa makinası alınmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt