PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
hangi (rotovatör)çapa makinası alınmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EKSPER" data-source="post: 248336" data-attributes="member: 9931"><p><strong>Ynt: hagi (rotovatör)çapa makinası alınmalı</strong></p><p></p><p>Merhaba Arkadaşlar uzun süreden beri sizler cevap veremedim kusura bakmayın.Esat arkadaş.akcanlar firması hakkında bilgiye sahip değilim.internet siteleri de çalışmıyor şu an herhalde.bunu tekrar söylüyorum rotovatör alırken bakmanız gereken birkaç yer var.</p><p>-firma kaç yılından beri bu ürünü üretiyor. tecrübeli bir firmamı(daha önce kullananlardan bilgi alabilirsiniz)</p><p>-zincirli bir makina ise kullandığı zincir markası alman veya japon malı</p><p>-dişli makina ise dişliler 7 modulden küçük olmamamlı dövme çelik veya 8620 kalite malzemeden imal edilmeli orta dişlide konik 2 ad rulman olmalı kesinlikle çelik döküm OLMAMAMALI</p><p>- Güçlü şanzumana sahip olmalı şanzuman rulmanları konik rulmanlardan oluşmalı</p><p>-şaft enaz 30x106 lık istavrozlu ve kayıcı borusu frezeli kayıcı olmalı (üçgen boru ve altıköşe kayıcılar OLMAMALI bunlar ekonomik şaflardır)</p><p>-iskelet sistemi en az 5 mm saçtan imal edilmeli bıçakların bağlandığı diskler 265mm çapında ve 14 mm kalınlığında olmalı</p><p>-bıçaklar maalesef türkiyede kaliteli bıçak yapan yok orjinal italyan malı bıçakları kesinlikle tavsiye ediyorum</p><p>-alt rotor milinde dişli kutusu tarafındaki rulman yatağı en hassas bölgedir rulman büyüklüğü, kalitesi ve yağ keçesi kalitesi önemlidir</p><p></p><p> bu özelliklere bakarak.kaliteli bir rotovatör alabilirsiniz sağlıcakla kalın...........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EKSPER, post: 248336, member: 9931"] [b]Ynt: hagi (rotovatör)çapa makinası alınmalı[/b] Merhaba Arkadaşlar uzun süreden beri sizler cevap veremedim kusura bakmayın.Esat arkadaş.akcanlar firması hakkında bilgiye sahip değilim.internet siteleri de çalışmıyor şu an herhalde.bunu tekrar söylüyorum rotovatör alırken bakmanız gereken birkaç yer var. -firma kaç yılından beri bu ürünü üretiyor. tecrübeli bir firmamı(daha önce kullananlardan bilgi alabilirsiniz) -zincirli bir makina ise kullandığı zincir markası alman veya japon malı -dişli makina ise dişliler 7 modulden küçük olmamamlı dövme çelik veya 8620 kalite malzemeden imal edilmeli orta dişlide konik 2 ad rulman olmalı kesinlikle çelik döküm OLMAMAMALI - Güçlü şanzumana sahip olmalı şanzuman rulmanları konik rulmanlardan oluşmalı -şaft enaz 30x106 lık istavrozlu ve kayıcı borusu frezeli kayıcı olmalı (üçgen boru ve altıköşe kayıcılar OLMAMALI bunlar ekonomik şaflardır) -iskelet sistemi en az 5 mm saçtan imal edilmeli bıçakların bağlandığı diskler 265mm çapında ve 14 mm kalınlığında olmalı -bıçaklar maalesef türkiyede kaliteli bıçak yapan yok orjinal italyan malı bıçakları kesinlikle tavsiye ediyorum -alt rotor milinde dişli kutusu tarafındaki rulman yatağı en hassas bölgedir rulman büyüklüğü, kalitesi ve yağ keçesi kalitesi önemlidir bu özelliklere bakarak.kaliteli bir rotovatör alabilirsiniz sağlıcakla kalın........... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
hangi (rotovatör)çapa makinası alınmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt