PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hangisi daha az yakar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 551065" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: hangisi daha az yakar</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Saygısızlık yapmama anlayışın bu mu senin ? Eğer buysa başka bir şey söylemiyorum. Yok ben adam gibi konuşacağım diyorsan sana söyleyecek bir iki lafım olacak.</p><p>Sadece burada ve bana değil, genel bir haddini bilmezlik durumun var, yaşına veriyordum bunu ama, artık bardağı taşırıyorsun.</p><p></p><p>Sonradan mesajına eklediğin şeyler için ben de ekleme gereği duyuyorum. Ayrıca buradan ahkam kesip, özel mesajla 'aman abi böyle yapma etme, milletin malını kötüleme' demek hoş değil. O çıkışının haddini aştığını anlayıp özür dilemen gerekirken, şu yaptığın şeye bak. O mesajda söylediğin şeyi ilk anda burada yazsaydın, şimdi bunları yazıp yorulmama gerek kalmayacaktı.</p><p></p><p>Gelelim mevzuya; </p><p>Ben kimsenin malını kötülemedim burada. Ortaya bir laf attım ve haliyle sitedeki en fazla 'yarası' olan kişi olarak ve haşa huzurdan yılın sazanı olarak atladın konuya.</p><p></p><p>Hem de ne atlayış. 'Ben saygısızlık etmiyorum sen de terbiyesizlik etme' diyerek atladın. Bak bak bak...</p><p></p><p>Lafa bak.</p><p></p><p>O yaşınla benim yaşımdaki birine klavye başında oturmadan direkt yüzüne söyleseydin onu, inan o lafı eline verirlerdi senin, ama dua et, klavye başından konuşuyorsun.</p><p></p><p>Neyse gelelim traktör konusuna.</p><p></p><p>Buradaki herkes traktörcü, sayın çok bilmiş. Yani herkesin iyi kötü bir traktörü var altında. Övdüğün traktörü de herkes biliyor. Ederi kadar övene lafım yok, ama ben çıkar da kendi traktörümü fazlasıyla över, ona olmadık özellikler eklersem birisi de çıkar yavaş ol birader der bana.</p><p>Müsaade et biz de büyüklerin olarak (geçen de yaşandı buna benzer bi konu) sana biraz tenkitte bulunabilelim.</p><p></p><p>Biz iyi tarımcılık yapıyoruz Muhammet. Bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin (her ağzını açan bunu söylüyor çünkü son günlerde) biz iyi tarım yapıyoruz. Mevlam ne verir orasını bilemem ama biz üzerimize düşeni yapıyoruz.</p><p>Biz de kullandık huni gibi gübre makinesi. Onun da o kadar gücüne gideceğini bilseydim eğer, inan söylemezdim. Özür diliyorum senden ve bütün huni gibilerden. O söz konusu olan konuyu, yani bu 'huni' yarasını sende açan konuyu da niye açtığımızı herkes biliyor. Biz o konuda 'aaa Muhammet ' in makinesi huni gibiymiş, ne kadar ayıp' demedik, bunu herkes gördü. Konu da hala yerinde, isteyen inceleyerek konunun niye açıldığını görebilir. Oradakileri okuyup alınganlık göstererek huni gibi lafını ağzına dolayan sensin.</p><p>Neyse, onun içine biz de gübre dolduruyoruz haliyle. Dediğin gibi su koyacak değiliz. Gübre de epey pahalandı yaw.</p><p></p><p>Ayrıca inan ben 50 litreyle 30 dönüme yakın yer sürüyorum. Hem 50 litreyle 5 dönüm bile sürsem kime ne güzel kardeşim. Para benim param, yakıt benim yakıtım.</p><p></p><p>İlk fırsatta AGCO ' ya e-mail atarak sana onur nişanesi göndermelerini isteyeceğim. Bu Massey Ferguson aşkı inan AGCO ' nun sahibinde bile yok. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim 'kraldan çok kralcılık' diye bir şey var, onu da bir araştır, genel kültürün gelişsin.</p><p></p><p>Gün geçmesin ki bu sitede senin gibilere laf anlatmaya çalışmayayım. Ama senden rica ediyorum, kendin için, haddini aşma. Yakışmaz sana ve senin gibilere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 551065, member: 4872"] [b]Ynt: hangisi daha az yakar[/b] Saygısızlık yapmama anlayışın bu mu senin ? Eğer buysa başka bir şey söylemiyorum. Yok ben adam gibi konuşacağım diyorsan sana söyleyecek bir iki lafım olacak. Sadece burada ve bana değil, genel bir haddini bilmezlik durumun var, yaşına veriyordum bunu ama, artık bardağı taşırıyorsun. Sonradan mesajına eklediğin şeyler için ben de ekleme gereği duyuyorum. Ayrıca buradan ahkam kesip, özel mesajla 'aman abi böyle yapma etme, milletin malını kötüleme' demek hoş değil. O çıkışının haddini aştığını anlayıp özür dilemen gerekirken, şu yaptığın şeye bak. O mesajda söylediğin şeyi ilk anda burada yazsaydın, şimdi bunları yazıp yorulmama gerek kalmayacaktı. Gelelim mevzuya; Ben kimsenin malını kötülemedim burada. Ortaya bir laf attım ve haliyle sitedeki en fazla 'yarası' olan kişi olarak ve haşa huzurdan yılın sazanı olarak atladın konuya. Hem de ne atlayış. 'Ben saygısızlık etmiyorum sen de terbiyesizlik etme' diyerek atladın. Bak bak bak... Lafa bak. O yaşınla benim yaşımdaki birine klavye başında oturmadan direkt yüzüne söyleseydin onu, inan o lafı eline verirlerdi senin, ama dua et, klavye başından konuşuyorsun. Neyse gelelim traktör konusuna. Buradaki herkes traktörcü, sayın çok bilmiş. Yani herkesin iyi kötü bir traktörü var altında. Övdüğün traktörü de herkes biliyor. Ederi kadar övene lafım yok, ama ben çıkar da kendi traktörümü fazlasıyla över, ona olmadık özellikler eklersem birisi de çıkar yavaş ol birader der bana. Müsaade et biz de büyüklerin olarak (geçen de yaşandı buna benzer bi konu) sana biraz tenkitte bulunabilelim. Biz iyi tarımcılık yapıyoruz Muhammet. Bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin (her ağzını açan bunu söylüyor çünkü son günlerde) biz iyi tarım yapıyoruz. Mevlam ne verir orasını bilemem ama biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz de kullandık huni gibi gübre makinesi. Onun da o kadar gücüne gideceğini bilseydim eğer, inan söylemezdim. Özür diliyorum senden ve bütün huni gibilerden. O söz konusu olan konuyu, yani bu 'huni' yarasını sende açan konuyu da niye açtığımızı herkes biliyor. Biz o konuda 'aaa Muhammet ' in makinesi huni gibiymiş, ne kadar ayıp' demedik, bunu herkes gördü. Konu da hala yerinde, isteyen inceleyerek konunun niye açıldığını görebilir. Oradakileri okuyup alınganlık göstererek huni gibi lafını ağzına dolayan sensin. Neyse, onun içine biz de gübre dolduruyoruz haliyle. Dediğin gibi su koyacak değiliz. Gübre de epey pahalandı yaw. Ayrıca inan ben 50 litreyle 30 dönüme yakın yer sürüyorum. Hem 50 litreyle 5 dönüm bile sürsem kime ne güzel kardeşim. Para benim param, yakıt benim yakıtım. İlk fırsatta AGCO ' ya e-mail atarak sana onur nişanesi göndermelerini isteyeceğim. Bu Massey Ferguson aşkı inan AGCO ' nun sahibinde bile yok. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim 'kraldan çok kralcılık' diye bir şey var, onu da bir araştır, genel kültürün gelişsin. Gün geçmesin ki bu sitede senin gibilere laf anlatmaya çalışmayayım. Ama senden rica ediyorum, kendin için, haddini aşma. Yakışmaz sana ve senin gibilere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hangisi daha az yakar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt