PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hangisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="faziletli" data-source="post: 274631" data-attributes="member: 13737"><p><strong>Ynt: hangisi</strong></p><p></p><p>Ben olsam bölgemdeki en güçlü sevise göre hareket ederim. Çünkü traktörü traktör yapan ustadır. Dünyanın en iyi otomobillerinden birisi Ferraridir. ; peki ülkemizde kaç kişide var? Niye ? Yapacak usta yok. Ben aşağı yukarı 1 yıldır siteye takılıyorum ve traktör alma muhabbetleri yapıyoruz birlikte. Sağolun elinizden geldiğince yardımcı odunuz. 2 traktör aldım bu talimatlar doğrultusunda. Traktörlerin ismini vermeyeceğim yukarıda zikredildi zaten. İkisinden de hiç memnun değilim .Yazık oldu gitti onca paraya onca emeğe hayale. Ben olsam Massey Ferguson ' dan şaşmam. Dediğim gibi iyi traktör çok ancak bizim ülkemizde bu benimsenmiş. Herşeyi bol. Mesela dünyanın en iyi traktörlerinden olan Deutz ve Fendt; alırken 1 yıllık emeğin karşılığı kazanılan paralar saçılıyor , ya satarken . Ya aldığın bayii firmayı dolandırıp batıyor veya başka bayilik alıyor ya da ' bunlar kodaman firma bayisine bakmıyor' diye yine başka bayii alıyor. Eee sen ne yapabiliyorsun traktörünü kime satacaksın? Satacağın adamlar bir sürü karalamalarla malını zoraki alıyorlar. İşte sana bir tecrübe daha.(Malumunuz tecrübe insanın hayatta yemiş olduğu kazıklara deniyor.) Sakın bana demeyin çağımız uzay çağı Avrupa , Amerika vs. kıtalarından parça geliyor diye. Kusura bakmayalım ama daha biz o hale gelemedik. Bizim çiftçimizin o hale gelmesine daha çok var.Şu anda bize düşen az maliyetle bol kazanç. İnşallah 1 asır sonra o hale geliriz. Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faziletli, post: 274631, member: 13737"] [b]Ynt: hangisi[/b] Ben olsam bölgemdeki en güçlü sevise göre hareket ederim. Çünkü traktörü traktör yapan ustadır. Dünyanın en iyi otomobillerinden birisi Ferraridir. ; peki ülkemizde kaç kişide var? Niye ? Yapacak usta yok. Ben aşağı yukarı 1 yıldır siteye takılıyorum ve traktör alma muhabbetleri yapıyoruz birlikte. Sağolun elinizden geldiğince yardımcı odunuz. 2 traktör aldım bu talimatlar doğrultusunda. Traktörlerin ismini vermeyeceğim yukarıda zikredildi zaten. İkisinden de hiç memnun değilim .Yazık oldu gitti onca paraya onca emeğe hayale. Ben olsam Massey Ferguson ' dan şaşmam. Dediğim gibi iyi traktör çok ancak bizim ülkemizde bu benimsenmiş. Herşeyi bol. Mesela dünyanın en iyi traktörlerinden olan Deutz ve Fendt; alırken 1 yıllık emeğin karşılığı kazanılan paralar saçılıyor , ya satarken . Ya aldığın bayii firmayı dolandırıp batıyor veya başka bayilik alıyor ya da ' bunlar kodaman firma bayisine bakmıyor' diye yine başka bayii alıyor. Eee sen ne yapabiliyorsun traktörünü kime satacaksın? Satacağın adamlar bir sürü karalamalarla malını zoraki alıyorlar. İşte sana bir tecrübe daha.(Malumunuz tecrübe insanın hayatta yemiş olduğu kazıklara deniyor.) Sakın bana demeyin çağımız uzay çağı Avrupa , Amerika vs. kıtalarından parça geliyor diye. Kusura bakmayalım ama daha biz o hale gelemedik. Bizim çiftçimizin o hale gelmesine daha çok var.Şu anda bize düşen az maliyetle bol kazanç. İnşallah 1 asır sonra o hale geliriz. Saygılarımla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hangisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt