PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hangisini Alalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 224638" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Hangisini Alalım</strong></p><p></p><p>640 ın tadını hiç bi motor vermez.. sesi ve pratikligi sağlamlıgını diger hiç bi markada göremessin.. sadece teknoloji ve guç olaraka belki daha buyuk bi traktör alabilirsin..</p><p></p><p>benimde vardı 640 sattım bende erkunt servet 80t aldım.. tavsiye ederim erkuntu erkuntta çok sağlam ve güçlü..70lik 4x4 al derim pişman olmassın eminim.. cıkamayacagı yer yok videolarından gördugum kadarıyla egimli arazin ve yoların.. erkuntun cıktıgı yere 7740 çıkamadı bizim burda patinaj yok ve yakıtta çok az ve 40km hız yapıyor max.bu özellikleriyle digerlerinden önde... tumosan alırsan 85-80 i tavsiye ederim o guzel traktör max 30km yapıyor ,güçlü traktör fakat yakıtları nasıl bilmiyorum 640tan fazla yakıyor diye biliyorum..70-66 güzel bi traktör ama senin 640 tan fazla yakar tarladan cıkınca tarlada daha ekonomik olur ama tarla dışında 70-66 daha fazla yakar. güzel traktör oda.. </p><p></p><p>tavsiyem kredi kullanmadan alabiliyorsan al yoksa 640 ı satıpta kredi işine girip traktör alma kardeş çifçinin ne kazanacagı belli olmuyor.. riske etme kendini..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 224638, member: 2401"] [b]Ynt: Hangisini Alalım[/b] 640 ın tadını hiç bi motor vermez.. sesi ve pratikligi sağlamlıgını diger hiç bi markada göremessin.. sadece teknoloji ve guç olaraka belki daha buyuk bi traktör alabilirsin.. benimde vardı 640 sattım bende erkunt servet 80t aldım.. tavsiye ederim erkuntu erkuntta çok sağlam ve güçlü..70lik 4x4 al derim pişman olmassın eminim.. cıkamayacagı yer yok videolarından gördugum kadarıyla egimli arazin ve yoların.. erkuntun cıktıgı yere 7740 çıkamadı bizim burda patinaj yok ve yakıtta çok az ve 40km hız yapıyor max.bu özellikleriyle digerlerinden önde... tumosan alırsan 85-80 i tavsiye ederim o guzel traktör max 30km yapıyor ,güçlü traktör fakat yakıtları nasıl bilmiyorum 640tan fazla yakıyor diye biliyorum..70-66 güzel bi traktör ama senin 640 tan fazla yakar tarladan cıkınca tarlada daha ekonomik olur ama tarla dışında 70-66 daha fazla yakar. güzel traktör oda.. tavsiyem kredi kullanmadan alabiliyorsan al yoksa 640 ı satıpta kredi işine girip traktör alma kardeş çifçinin ne kazanacagı belli olmuyor.. riske etme kendini.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hangisini Alalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt