PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Hasad sonrası alınan verimler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEBRUCCİNİ" data-source="post: 1453545" data-attributes="member: 36784"><p>Bu yıl enolaları kendi tarlalarımıza ektik ama çavdar bastı. Tohumda % 1-2 olan çavdar her yeri kapladı. Bu yüzden bakım yapmadım ama çavdarlı 300 civarı rahat verdi. Zaten enola soğuğa hassastı sonunu getireceğiz bu yıl.</p><p>Gelelim enola diye ektiğimiz ama bezostaja çıkan eski tohuma. Geç ve kesekli tarlaya ekim yapmamıza rağmen güzel bir çıkış oldu.yer yer seyrekti. Enola zannettiğimiz ve çavdar olmadığı için iyi bakım yaptım. Ama bezostaja çıkınca çok moralim bozuldu. Bakım olmadan 300 altında bir verim vardı un fabrikası almadı. </p><p>1 defa kök boğazı+ septorya ilacı atıldı. Pasa gerek yok zaten bizde temmuz gibi başlıyor bu yıl gerek kalmadı.</p><p> tohumluk ayırıp kalandan 3 aşağı 5 yukarı ekledik. Tahmini verimler şu şekilde:</p><p>-Bezostaja 375( enola olsaydı 500ü görürdü) --Esperia 487</p><p>-Adagio 571</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEBRUCCİNİ, post: 1453545, member: 36784"] Bu yıl enolaları kendi tarlalarımıza ektik ama çavdar bastı. Tohumda % 1-2 olan çavdar her yeri kapladı. Bu yüzden bakım yapmadım ama çavdarlı 300 civarı rahat verdi. Zaten enola soğuğa hassastı sonunu getireceğiz bu yıl. Gelelim enola diye ektiğimiz ama bezostaja çıkan eski tohuma. Geç ve kesekli tarlaya ekim yapmamıza rağmen güzel bir çıkış oldu.yer yer seyrekti. Enola zannettiğimiz ve çavdar olmadığı için iyi bakım yaptım. Ama bezostaja çıkınca çok moralim bozuldu. Bakım olmadan 300 altında bir verim vardı un fabrikası almadı. 1 defa kök boğazı+ septorya ilacı atıldı. Pasa gerek yok zaten bizde temmuz gibi başlıyor bu yıl gerek kalmadı. tohumluk ayırıp kalandan 3 aşağı 5 yukarı ekledik. Tahmini verimler şu şekilde: -Bezostaja 375( enola olsaydı 500ü görürdü) --Esperia 487 -Adagio 571 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Hasad sonrası alınan verimler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt