PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Haşbay Kullanmayın!..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 856969" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: Haşbay Kullanmayın!..</strong></p><p></p><p>abi haklisin da bizim burada toz saman yediriyoruz hep ben bu sene balya makinasına yazildim gönlüm hasbayli almaktan yana idi ama bizim insanlarımız çok ön yargili onun samani çok kaba iri iri taneler oluyor dediler napacaksin hasbayli makinayı fln simdi desem ki arpa sapini ot gibi baglayalim bu sefer bana diyecekleri söz şu sen kafayı oynattın galiba onu mal yermi yani demem oki anlattiklarin çok faydalı uygulanması gereken şeyler ama insanlarimiza onu kabullendirmek imkânsız gibi bişey</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 856969, member: 30572"] [b]Ynt: Haşbay Kullanmayın!..[/b] abi haklisin da bizim burada toz saman yediriyoruz hep ben bu sene balya makinasına yazildim gönlüm hasbayli almaktan yana idi ama bizim insanlarımız çok ön yargili onun samani çok kaba iri iri taneler oluyor dediler napacaksin hasbayli makinayı fln simdi desem ki arpa sapini ot gibi baglayalim bu sefer bana diyecekleri söz şu sen kafayı oynattın galiba onu mal yermi yani demem oki anlattiklarin çok faydalı uygulanması gereken şeyler ama insanlarimiza onu kabullendirmek imkânsız gibi bişey [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Haşbay Kullanmayın!..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt