PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAŞBAYL YONCA BALYESİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="GÜRKAN" data-source="post: 684209" data-attributes="member: 160"><p><strong>Ynt: HAŞBAYL YONCA BALYESİ</strong></p><p></p><p>yoncanın haşbaydan geçebilmesi için takır takır kuru olması lazım. haşbaydan geçerken üzerinde yaprak namına hiçbirşey kalmaz. ayrıca balyalar muz gibi yamuk olur. yonca yeşil olacak, yaprakları dökülmeyecek, kokusu ve rengi olacak ki hayvan severek yesin ve besin değerlerinden birşey kaybetmesin. yem bitkilerini en iyi balyalama yöntemi, yuvarlak balyalama ve rulolamadır. belki patozla iyice kıyarak , kayıpsız yonca samanı yapılabilir ama o da taşıma ve depolama yönünden dezavatajlı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÜRKAN, post: 684209, member: 160"] [b]Ynt: HAŞBAYL YONCA BALYESİ[/b] yoncanın haşbaydan geçebilmesi için takır takır kuru olması lazım. haşbaydan geçerken üzerinde yaprak namına hiçbirşey kalmaz. ayrıca balyalar muz gibi yamuk olur. yonca yeşil olacak, yaprakları dökülmeyecek, kokusu ve rengi olacak ki hayvan severek yesin ve besin değerlerinden birşey kaybetmesin. yem bitkilerini en iyi balyalama yöntemi, yuvarlak balyalama ve rulolamadır. belki patozla iyice kıyarak , kayıpsız yonca samanı yapılabilir ama o da taşıma ve depolama yönünden dezavatajlı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAŞBAYL YONCA BALYESİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt