PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Haşbaylı Bir Balya Makinasının Saatte Bağlayabileceği Maksimum Balya?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 797844" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: hasbaylı bır balya makınası saatte en fazla kac balya saman baglayabılır</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İşte rakam ortada. Benim söylediğim de aynısı. Bu işte en sağlıklı hesap saatlik 100 balyadır. Sen 95hp motorla 150 bağlarsın, ben 60 hp motorla 130 bağlarım ama ortalama hesap da budur. </p><p></p><p>Makinayı aç, makinayı kapa, o tarlaya git, ordan çık buraya git, otur yemek ye, sigorta kesti değiştir derken oluşan zaman kayıplarıyla net 100 balya civarına düşer. </p><p></p><p>Lastik patladığı zaman kenarda pit-stop ekibi beklerse, </p><p>Şoförler hareket halinde yer değiştirirse,</p><p>Tarlaların tamamı yan yanaysa,</p><p>Traktör yolda 70 ' e kadar çıkabiliyorsa</p><p>Hiç sigorta kesmezse, hiç arıza yapmazsa o zaman söylenen günlük +4000 ' li rakamlara çıkılabilir ama dediğim gibi, yukarıdakiler olursa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 797844, member: 21067"] [b]Ynt: hasbaylı bır balya makınası saatte en fazla kac balya saman baglayabılır[/b] İşte rakam ortada. Benim söylediğim de aynısı. Bu işte en sağlıklı hesap saatlik 100 balyadır. Sen 95hp motorla 150 bağlarsın, ben 60 hp motorla 130 bağlarım ama ortalama hesap da budur. Makinayı aç, makinayı kapa, o tarlaya git, ordan çık buraya git, otur yemek ye, sigorta kesti değiştir derken oluşan zaman kayıplarıyla net 100 balya civarına düşer. Lastik patladığı zaman kenarda pit-stop ekibi beklerse, Şoförler hareket halinde yer değiştirirse, Tarlaların tamamı yan yanaysa, Traktör yolda 70 ' e kadar çıkabiliyorsa Hiç sigorta kesmezse, hiç arıza yapmazsa o zaman söylenen günlük +4000 ' li rakamlara çıkılabilir ama dediğim gibi, yukarıdakiler olursa. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Haşbaylı Bir Balya Makinasının Saatte Bağlayabileceği Maksimum Balya?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt