PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 587482" data-attributes="member: 28829"><p>arkadaşlar babam geçenlerde haşmet 110 ğu görmüş ilçede bana illa bu traktörü al başka bşe istemiyom diyi tutturdu hatta kartalı bile satarım diyo ne yapmalı bilmiyom alan arkadaşlar memnunmusunuz desem tabiki orasında şüphe yokturdur ama bana biraz kabiliyeti hakkında bilgi verirsenizi ben yakından kıymet 90 nı inceledim çok farklı yapmışlar biran için arka ekipman kollarını filan kepçekolları gibi yapmışlar kepçe zannettim </p><p>manevra benim için o kadar önemli del</p><p></p><p>hızı nasıl zf olanlar için çekişi nasıl kaçlı pulluğu çekiyor.</p><p>biraz bilgi verirsenizi sevinirim</p><p></p><p>zaten servet aldığım makinaya hafif geliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 587482, member: 28829"] arkadaşlar babam geçenlerde haşmet 110 ğu görmüş ilçede bana illa bu traktörü al başka bşe istemiyom diyi tutturdu hatta kartalı bile satarım diyo ne yapmalı bilmiyom alan arkadaşlar memnunmusunuz desem tabiki orasında şüphe yokturdur ama bana biraz kabiliyeti hakkında bilgi verirsenizi ben yakından kıymet 90 nı inceledim çok farklı yapmışlar biran için arka ekipman kollarını filan kepçekolları gibi yapmışlar kepçe zannettim manevra benim için o kadar önemli del hızı nasıl zf olanlar için çekişi nasıl kaçlı pulluğu çekiyor. biraz bilgi verirsenizi sevinirim zaten servet aldığım makinaya hafif geliyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt