PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İsmail Pelit" data-source="post: 589937" data-attributes="member: 8687"><p><strong>Ynt: haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz</strong></p><p></p><p></p><p>beni kasdetmişsin claası biraz sorduk diye ama benim amacım erkuntu karalamak değil şimdi sende tarafsız bak kaç tane marka fuarlarda böyle hem önüne traktör koyup arkasına pulluk takıp deniyor? taksın arkasına pulluğu kültüvatoru denesin herşeyi çiftçide performansına baksın karar versin sen traktörü alıp önüne bir traktör koyup ittirmeyimi düşünüyorsun? bu yaptıkları saçmalıktan başka birşey değil hem ben claasları çok seviyorum bi nevide fanatiğiyim olamazmı yani ben yerli traktör almadım diye vatan hainimiyim? ne zamanki erkunt kendi motorunu şanzımanını üretir bende gider alırımki ülkemizin sanayisi gelişsin bizde bi claas kadar olalım ama böyle perkins motoru zf şanzımanla birleştirip yerli diye kandırmak olmaz toplasan belki yüzde 15 i veya 20 si yerlidir onun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İsmail Pelit, post: 589937, member: 8687"] [b]Ynt: haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz[/b] beni kasdetmişsin claası biraz sorduk diye ama benim amacım erkuntu karalamak değil şimdi sende tarafsız bak kaç tane marka fuarlarda böyle hem önüne traktör koyup arkasına pulluk takıp deniyor? taksın arkasına pulluğu kültüvatoru denesin herşeyi çiftçide performansına baksın karar versin sen traktörü alıp önüne bir traktör koyup ittirmeyimi düşünüyorsun? bu yaptıkları saçmalıktan başka birşey değil hem ben claasları çok seviyorum bi nevide fanatiğiyim olamazmı yani ben yerli traktör almadım diye vatan hainimiyim? ne zamanki erkunt kendi motorunu şanzımanını üretir bende gider alırımki ülkemizin sanayisi gelişsin bizde bi claas kadar olalım ama böyle perkins motoru zf şanzımanla birleştirip yerli diye kandırmak olmaz toplasan belki yüzde 15 i veya 20 si yerlidir onun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
haşmet 110 kullananlar arkadaşlarım biraz bilgi alabilimiyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt