PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="onurs" data-source="post: 585574" data-attributes="member: 24863"><p><strong>Ynt: haşmet alacaklara duyrulur</strong></p><p></p><p></p><p>bu konuda sana biraz katılıyorum Deneme sürüşlerinde 110 luğu test etme şansı buldum benim kudret 100 de kullandığım pulluk ile benimki gibi rahat gitmiyordu ama bu pulluğun yapısındanda kaynaklanır benim pulluk ustam işin profesyoneli olmuş yapısından dolayı motoru tutmuyor 110 un arkasındaki pulluk toplama bi pulluktu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum birde toprak yapısı sulanmış ve kendini sıkmış mısır yeriydi kısacası ben arada 8 beygirlik bir fark göremedim işin diğer boyutuda lastik yapısı eğer fark ettiyseniz içten içe önlerin uzunluğu daha fazla arkaya göre 15-20 cm arası fark atıyor (90-100-110da) buda sürümde çizide ön tekerlerin biraz yanlamasına neden oluyor kudret 100 ün farkı 110 un farkına göre daha iyi oluduğu içinde biraz daha rahat gidiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onurs, post: 585574, member: 24863"] [b]Ynt: haşmet alacaklara duyrulur[/b] bu konuda sana biraz katılıyorum Deneme sürüşlerinde 110 luğu test etme şansı buldum benim kudret 100 de kullandığım pulluk ile benimki gibi rahat gitmiyordu ama bu pulluğun yapısındanda kaynaklanır benim pulluk ustam işin profesyoneli olmuş yapısından dolayı motoru tutmuyor 110 un arkasındaki pulluk toplama bi pulluktu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum birde toprak yapısı sulanmış ve kendini sıkmış mısır yeriydi kısacası ben arada 8 beygirlik bir fark göremedim işin diğer boyutuda lastik yapısı eğer fark ettiyseniz içten içe önlerin uzunluğu daha fazla arkaya göre 15-20 cm arası fark atıyor (90-100-110da) buda sürümde çizide ön tekerlerin biraz yanlamasına neden oluyor kudret 100 ün farkı 110 un farkına göre daha iyi oluduğu içinde biraz daha rahat gidiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt