PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 585724" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: haşmet alacaklara duyrulur</strong></p><p></p><p></p><p>normal standartlarda bir çiftçi traktörün kendi işini görecek güçte olmasına yakıtının az olmasına ve acil durumda iyi para ya satabilmeye bakar</p><p></p><p>parası çok olan çiftçi ve babasının traktörünü kullanan genç arkadaşlarımız ise traktörleri uçak gibi lüks ve teknolojik olsun ister nasıl ya para çoktur yada traktör alınırken para babasının cebinden çıkınca fazla önemsemiyordur</p><p></p><p>ayrıca herne olursa olsun fiyatı 80-100 milyar gibi büyük rakamlar olan traktörü genelde maddi durumu iyi olan çiftçiler alabilir onlarda tarla almaya falan zaten parası vardır traktörü satmaz illaki bir memnuniyetsizlik vardır ki satıyordur</p><p>normal çiftçiler aldıgı traktör den memnun olmasa bile birkaç yıl kullanamdan satmaz sonuçta zaten zor şartlarda almıştır onu fakat parası çoksa yani ekonomisi iyi bir çiftçiyse ve traktörün herhangi bir eksigini gördüysede kapısında bir gün durdurmaz</p><p></p><p>4*4 traktörlerde önteker iz genişligi fabrika dan çıkışta genelde arkadan fazladır karık arasıan girildiginde anlaşılır enfazlada ayrıca pulluk çizel vs aletlerle birisi tarla sürerken 50metre karşısına gidip bakarsanız sanki traktörün çapraz gidergibi oldugunu görürsünüz</p><p>bunun sebebi yani önlerin arkadan geniş olması traktörün daha fazla dönmes için cantların dıştan takılmasından kaynaklanıyor</p><p>karıkla işi olanlar yani ekim makinası araçapası vsvs kullananlar cantları içten takarlar ve arkanın genişligi ile aynı seviyeye getiriler fakat buseferde dönüşlerde sıkıntı yaşarlar.</p><p>bu teker ve cant konsuunda söylediklerim arka lastikleri normal ve ince olan lastikler için geçerli fakat balon lastik takılıysa arkada ozaman durum daha farklı olur</p><p>benim td 65d dt ile aynı şey başıma geldi ilk başta bir arıza falan mı var diye düşündüm traktör sanki birtarafa kayar gibi gidiyordu sonra ölçtüm ön arkadan geniş bende servise sordum ve gereli açıklamayı yaptı bana</p><p>bende zaten ekim makinasını ve ara çapasını falan diger traktörlere taktıgım için sorun olmadı benim için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 585724, member: 33118"] [b]Ynt: haşmet alacaklara duyrulur[/b] normal standartlarda bir çiftçi traktörün kendi işini görecek güçte olmasına yakıtının az olmasına ve acil durumda iyi para ya satabilmeye bakar parası çok olan çiftçi ve babasının traktörünü kullanan genç arkadaşlarımız ise traktörleri uçak gibi lüks ve teknolojik olsun ister nasıl ya para çoktur yada traktör alınırken para babasının cebinden çıkınca fazla önemsemiyordur ayrıca herne olursa olsun fiyatı 80-100 milyar gibi büyük rakamlar olan traktörü genelde maddi durumu iyi olan çiftçiler alabilir onlarda tarla almaya falan zaten parası vardır traktörü satmaz illaki bir memnuniyetsizlik vardır ki satıyordur normal çiftçiler aldıgı traktör den memnun olmasa bile birkaç yıl kullanamdan satmaz sonuçta zaten zor şartlarda almıştır onu fakat parası çoksa yani ekonomisi iyi bir çiftçiyse ve traktörün herhangi bir eksigini gördüysede kapısında bir gün durdurmaz 4*4 traktörlerde önteker iz genişligi fabrika dan çıkışta genelde arkadan fazladır karık arasıan girildiginde anlaşılır enfazlada ayrıca pulluk çizel vs aletlerle birisi tarla sürerken 50metre karşısına gidip bakarsanız sanki traktörün çapraz gidergibi oldugunu görürsünüz bunun sebebi yani önlerin arkadan geniş olması traktörün daha fazla dönmes için cantların dıştan takılmasından kaynaklanıyor karıkla işi olanlar yani ekim makinası araçapası vsvs kullananlar cantları içten takarlar ve arkanın genişligi ile aynı seviyeye getiriler fakat buseferde dönüşlerde sıkıntı yaşarlar. bu teker ve cant konsuunda söylediklerim arka lastikleri normal ve ince olan lastikler için geçerli fakat balon lastik takılıysa arkada ozaman durum daha farklı olur benim td 65d dt ile aynı şey başıma geldi ilk başta bir arıza falan mı var diye düşündüm traktör sanki birtarafa kayar gibi gidiyordu sonra ölçtüm ön arkadan geniş bende servise sordum ve gereli açıklamayı yaptı bana bende zaten ekim makinasını ve ara çapasını falan diger traktörlere taktıgım için sorun olmadı benim için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt