PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 585776" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: haşmet alacaklara duyrulur</strong></p><p></p><p></p><p>şımarıklık demedimki kardeş sadece para kazanmak zor genç kardeşlerimizde henüz bunu bilmiyor manasında söyledim</p><p>birde şöyle düşün mesela manisalı ali saraç var burda bir kardeşimiz td110 u var birsürü para vermiş ve memnun kalmamış biraz daha canı sıkılsa sinirleri gerilse </p><p>bayi veya fabrikayla biraz daha sorun yaşasa ona soralım ya traktörü iade ederdi yada iade hakkı yoksa satardı muhtemelen</p><p>bir örnek daha elazıglı yahya arkadaş jondere ve traktörün lastikleri yüzünden yaşadıkları ve daha dün gördüm traktör satılıktı </p><p></p><p>bunlar bir kaç örnek</p><p>yani insanın ekonomisi iyiyse markası ne olursa olsun memnun degilse saatr traktörü</p><p>ama bana soruyorsan benim o fiyatta ve o beygir gücünde traktöre ihtiyacım yok almam alsamda birkaç yıl kullanmadan satmam </p><p>benim kapımdaki traktörler şuanda 55le 75 bg arasında degişen traktörler ve bana yetiyor kaldıki bir sorun olsada memnun olmadıgım birşey olsada </p><p> 2-3 ayda traktör satma lüksüm yok tabi acil bir durum olursa ozaman iş degişir</p><p>mesela onuda hesaba katrak aldıgım traktörü satarken fazla zarar etmemek için en üst sevieyde uzun yıllar kullanmaya çalışıyorum ve satarken de yaşadıgım şehir ititbariyle en az zararla satabilecegim markaya yöneliyorum</p><p></p><p>vede şunu tekrar eblirteyim adamın parası çoksa begenmedigi birdurum da varsa hiç acımıaz 10-20 milyar gibi rakamın gözünün yaşına bakmadan satar</p><p>bizim burda birisi bundan 4-5 sene önce ford connet aldı 35 milyar civarıydı yanlış degilsem</p><p>işin komigi o arabayı alırken 1 kuruş para çıkmamış cebinden</p><p>neden dersen arazisi 1200 dönüm civarı ve hep tapulu destekti fatura parasıydı şusu busu derken adam zaten senede 50-60 milyar para alıyor devletten tarlayı boş bıraksa senede 50-60 milyar yine ccepte</p><p>düşün bu adam begenmese sence 10-20 milyarı ararmı yoksa anında satarmı trakktörü</p><p>traktör </p><p>mf nh erkunt tümosan vsvs oldu diye hatası olamazmı eksigi olamazmı</p><p>olur hemde hepsinin hataları eksikleri olur önemli olan bunu kabul edebilmek(bunu enaz kabul eden kullanıcılarda nedense erkunt kullanıcıları)</p><p>ve satılamayacak traktörde yoktur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 585776, member: 33118"] [b]Ynt: haşmet alacaklara duyrulur[/b] şımarıklık demedimki kardeş sadece para kazanmak zor genç kardeşlerimizde henüz bunu bilmiyor manasında söyledim birde şöyle düşün mesela manisalı ali saraç var burda bir kardeşimiz td110 u var birsürü para vermiş ve memnun kalmamış biraz daha canı sıkılsa sinirleri gerilse bayi veya fabrikayla biraz daha sorun yaşasa ona soralım ya traktörü iade ederdi yada iade hakkı yoksa satardı muhtemelen bir örnek daha elazıglı yahya arkadaş jondere ve traktörün lastikleri yüzünden yaşadıkları ve daha dün gördüm traktör satılıktı bunlar bir kaç örnek yani insanın ekonomisi iyiyse markası ne olursa olsun memnun degilse saatr traktörü ama bana soruyorsan benim o fiyatta ve o beygir gücünde traktöre ihtiyacım yok almam alsamda birkaç yıl kullanmadan satmam benim kapımdaki traktörler şuanda 55le 75 bg arasında degişen traktörler ve bana yetiyor kaldıki bir sorun olsada memnun olmadıgım birşey olsada 2-3 ayda traktör satma lüksüm yok tabi acil bir durum olursa ozaman iş degişir mesela onuda hesaba katrak aldıgım traktörü satarken fazla zarar etmemek için en üst sevieyde uzun yıllar kullanmaya çalışıyorum ve satarken de yaşadıgım şehir ititbariyle en az zararla satabilecegim markaya yöneliyorum vede şunu tekrar eblirteyim adamın parası çoksa begenmedigi birdurum da varsa hiç acımıaz 10-20 milyar gibi rakamın gözünün yaşına bakmadan satar bizim burda birisi bundan 4-5 sene önce ford connet aldı 35 milyar civarıydı yanlış degilsem işin komigi o arabayı alırken 1 kuruş para çıkmamış cebinden neden dersen arazisi 1200 dönüm civarı ve hep tapulu destekti fatura parasıydı şusu busu derken adam zaten senede 50-60 milyar para alıyor devletten tarlayı boş bıraksa senede 50-60 milyar yine ccepte düşün bu adam begenmese sence 10-20 milyarı ararmı yoksa anında satarmı trakktörü traktör mf nh erkunt tümosan vsvs oldu diye hatası olamazmı eksigi olamazmı olur hemde hepsinin hataları eksikleri olur önemli olan bunu kabul edebilmek(bunu enaz kabul eden kullanıcılarda nedense erkunt kullanıcıları) ve satılamayacak traktörde yoktur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt