PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 585779" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: haşmet alacaklara duyrulur</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Değerli kardeşim Ali, traktörlerindeki hataları en az kabul edenler Erkunt kullanıcıları dediğin zaman, istesende istemesende Erkunt kullanıcılarını karşına almış olursun. Belkide kendine göre yapmış olduğun gözlemlere göre tespitin o yöndedir ve haklı da olabilirsin. Ama belki de öyle değildir. Erkunt kullanıcılarının da nedense farklı markalar hep bizimle uğraşıyor diye bir tespiti olabilir. Sonrasında gereksiz olan tartışma ortamı ve neticede konuya kilit, kırgınlık vs. Onun için bu konulardaki fikir beyanları marka öne çıkartılarak vermek doğru değil... Tamam,traktörlerinde buldukları hataları keşke herkes yazabilse... Kullandığımız markayı kral olarak gördüğümüzü kabul edecek olursak yerine göre kral çıplak demesini de bilmemiz gerek. Eğer ben kralı seviyorsam öyle de yapmam gerek. Yoksa, kral benim düşmanım olduktan sonra bana ne ki, çıplak gezsin rezil olsun, içten içe hoşuma bile gider.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 585779, member: 27738"] [b]Ynt: haşmet alacaklara duyrulur[/b] Değerli kardeşim Ali, traktörlerindeki hataları en az kabul edenler Erkunt kullanıcıları dediğin zaman, istesende istemesende Erkunt kullanıcılarını karşına almış olursun. Belkide kendine göre yapmış olduğun gözlemlere göre tespitin o yöndedir ve haklı da olabilirsin. Ama belki de öyle değildir. Erkunt kullanıcılarının da nedense farklı markalar hep bizimle uğraşıyor diye bir tespiti olabilir. Sonrasında gereksiz olan tartışma ortamı ve neticede konuya kilit, kırgınlık vs. Onun için bu konulardaki fikir beyanları marka öne çıkartılarak vermek doğru değil... Tamam,traktörlerinde buldukları hataları keşke herkes yazabilse... Kullandığımız markayı kral olarak gördüğümüzü kabul edecek olursak yerine göre kral çıplak demesini de bilmemiz gerek. Eğer ben kralı seviyorsam öyle de yapmam gerek. Yoksa, kral benim düşmanım olduktan sonra bana ne ki, çıplak gezsin rezil olsun, içten içe hoşuma bile gider. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
haşmet alacaklara duyrulur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt