PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Hastayım şu makinaya...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 423466" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: Hastayım şu makinaya...</strong></p><p></p><p>Bizde tarlaya kamyon sokmak için 100 tl toprak bastı parası var.geçmiş yıllarda koop.dışında kamyona pancar saranı tehtit ediyorlardı.(adam kendi kamyonuna bile korka korka pancar yüklüyordu.)kamyonu yüklüyordun baktılar koop. kamyonu değil limit doldu diye yükleme vermiyordu kantar.üstünün pancarı ile bir iki gün beklersin.çavuşla aran iyi değilse söküm alamazsın.ben kartlı küspe konusunda çavuşla tartıştım.sökümü iptal ettiler.kantar kapanırken bile zor alabildim sükümü.2008 de oldu.</p><p>bizde polar ölçümü tarladan değil kantardan olur.senin şeker oranın yüksek olsun.komşun turp satsın aynı para.kantardaki numune şansa kalmış nasıl çıkarsa bütün üreticiler aynı para. devletin verdiği tohumu ekmek mecburi.şeker oranı yüksek tonajı az pancar tohumu o da.üretici zaralı çıkıyor fabrika kazanıyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 423466, member: 7396"] [b]Ynt: Hastayım şu makinaya...[/b] Bizde tarlaya kamyon sokmak için 100 tl toprak bastı parası var.geçmiş yıllarda koop.dışında kamyona pancar saranı tehtit ediyorlardı.(adam kendi kamyonuna bile korka korka pancar yüklüyordu.)kamyonu yüklüyordun baktılar koop. kamyonu değil limit doldu diye yükleme vermiyordu kantar.üstünün pancarı ile bir iki gün beklersin.çavuşla aran iyi değilse söküm alamazsın.ben kartlı küspe konusunda çavuşla tartıştım.sökümü iptal ettiler.kantar kapanırken bile zor alabildim sükümü.2008 de oldu. bizde polar ölçümü tarladan değil kantardan olur.senin şeker oranın yüksek olsun.komşun turp satsın aynı para.kantardaki numune şansa kalmış nasıl çıkarsa bütün üreticiler aynı para. devletin verdiği tohumu ekmek mecburi.şeker oranı yüksek tonajı az pancar tohumu o da.üretici zaralı çıkıyor fabrika kazanıyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Hastayım şu makinaya...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt