PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceksparow-1986" data-source="post: 333563" data-attributes="member: 15056"><p><strong>Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi</strong></p><p></p><p>hatat konusuna gelince.. hattat traktörler erkuntlara benzer şanzıman özellikleri var.. guzel görunuyor.. ama şahsen ben hattat tarıma güvenmiyorum çifçinin yanında olan bi üretici degil. kar odaklı bi üretici garanti vs. de sorun yaşayan eskiden hema ve universal den mahkemelik olan cok olmuş sattıgı mala sahip cıkmıyor gözlemlerime göre.. umarım degiştirmişlerdir bu görüşlerini..</p><p></p><p></p><p>benim yaşım 24 eski hema veyahut ünüversalları bilmem ben hattatı almadan önce de duydum çitciye yamuk yapmışlar ben aldım herhangi bir proplem olursa hemen cevap veriyorlar sonra ne olur bilmem veyahut nevşehir servisi öyle ben memnunum</p><p>şuanda hema istanbul çerkez köyde</p><p></p><p>hattat </p><p>valtra</p><p>ferrari bahçe traktörü</p><p>ve mf 4400 serisini üretiyor okadar basit degil korkmayın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceksparow-1986, post: 333563, member: 15056"] [b]Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi[/b] hatat konusuna gelince.. hattat traktörler erkuntlara benzer şanzıman özellikleri var.. guzel görunuyor.. ama şahsen ben hattat tarıma güvenmiyorum çifçinin yanında olan bi üretici degil. kar odaklı bi üretici garanti vs. de sorun yaşayan eskiden hema ve universal den mahkemelik olan cok olmuş sattıgı mala sahip cıkmıyor gözlemlerime göre.. umarım degiştirmişlerdir bu görüşlerini.. benim yaşım 24 eski hema veyahut ünüversalları bilmem ben hattatı almadan önce de duydum çitciye yamuk yapmışlar ben aldım herhangi bir proplem olursa hemen cevap veriyorlar sonra ne olur bilmem veyahut nevşehir servisi öyle ben memnunum şuanda hema istanbul çerkez köyde hattat valtra ferrari bahçe traktörü ve mf 4400 serisini üretiyor okadar basit degil korkmayın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt