PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 491709" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi</strong></p><p></p><p>arkadaslar.erkuntu bikere bayiler ve servisler yuzunden kotu die adı cıkıyo.bayiler 68 hp lik nimet modelini sankı 80_90 hplik traktorlerle kıyaslayıp oyle çifçiye aksettiriyolar.arkasınaki malzeme traktore uygunsa emsallerine gore erkuntun zf sanzımanlı olanına kımse yetısemez.hem yakıt hemde cekiste.4 h vitesle elbette boguluyo.bende ilk aldıgımda h vites ile kalkım 4de attıgımda gaz yemiyodu.ama isin sırrı su.L _1ve 2ve 3ve 4 sonra L_den h konumuna gecıs yaptımı hıcbı sıkıntı yok.BİRDE HİDROLİGİ İYİ AYARLICAN.GERCEKTEN COK HASSAS bir hidrolıgı var.tam ayarlı oldugunda sankı hidrolik kolları pullukla oynuyo arkada.ben denedim arkadaslar tam 10 dekar tarlamda evime gıdıp gelme dahil(tarla ev arası 3200 metre ölctum)dekarda 1200 cıktı yakıtı.ünlü 4lü 12 inç.ister inanın iser inanmayın.ha buarada tarlayı tam olarak 1 saat 45 dakikada bitirdim.(vites konumu tarla L _4 İDİ..1600-1700 DEVİRDE)surdugum tarla sogan tarlası idi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 491709, member: 41896"] [b]Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi[/b] arkadaslar.erkuntu bikere bayiler ve servisler yuzunden kotu die adı cıkıyo.bayiler 68 hp lik nimet modelini sankı 80_90 hplik traktorlerle kıyaslayıp oyle çifçiye aksettiriyolar.arkasınaki malzeme traktore uygunsa emsallerine gore erkuntun zf sanzımanlı olanına kımse yetısemez.hem yakıt hemde cekiste.4 h vitesle elbette boguluyo.bende ilk aldıgımda h vites ile kalkım 4de attıgımda gaz yemiyodu.ama isin sırrı su.L _1ve 2ve 3ve 4 sonra L_den h konumuna gecıs yaptımı hıcbı sıkıntı yok.BİRDE HİDROLİGİ İYİ AYARLICAN.GERCEKTEN COK HASSAS bir hidrolıgı var.tam ayarlı oldugunda sankı hidrolik kolları pullukla oynuyo arkada.ben denedim arkadaslar tam 10 dekar tarlamda evime gıdıp gelme dahil(tarla ev arası 3200 metre ölctum)dekarda 1200 cıktı yakıtı.ünlü 4lü 12 inç.ister inanın iser inanmayın.ha buarada tarlayı tam olarak 1 saat 45 dakikada bitirdim.(vites konumu tarla L _4 İDİ..1600-1700 DEVİRDE)surdugum tarla sogan tarlası idi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt