PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 491751" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi</strong></p><p></p><p>erkuntun zf modellerinde tek kusuru senkromec olmayısı.gercekten bu cok kotu valla.ama kullandıkca elin alıstıkca bu cırtlama olayıda kesiliyo.umarım bunu erkunt bi care bulur.fabrıka sitesine meil attım bu cırtlama icin 1 gun sonra aradılar valla.calısmalar suruyomus.zf sanzıman icin senkromec olayını cozeceklerini soyledi yetkili kisi.hosuma giden tarafı ise adam telfnu hemen kapamadı.servisten memenun olup olmadıgımı traktorde negibi degisiklikler olması gıbı konular hakkında baya 20 dakka falan muhabbet ettik.ben sonderece memnunum erkunttan.gorusumde cok degil 5 seneye dek turkıye pazarında lider marka olacak goreceksınız.aslında burada benim onun traktoru die bisey olmaması gerek.çifçiler olarak yapılan hersey bizim daha rahat ve kolay calısıp para kazanmamız için degılmıkı.keske daha iisini yapsalar.bizlerde gucumuz cercevesinde almaya calısırız.dedem derdiki çifçi ömrü boyunca hep demir aletlerine calısır.hiç eksigi bitmez.hersene bisey elmaya calısır.dogruymus be dedem.nur icinde yat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 491751, member: 41896"] [b]Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi[/b] erkuntun zf modellerinde tek kusuru senkromec olmayısı.gercekten bu cok kotu valla.ama kullandıkca elin alıstıkca bu cırtlama olayıda kesiliyo.umarım bunu erkunt bi care bulur.fabrıka sitesine meil attım bu cırtlama icin 1 gun sonra aradılar valla.calısmalar suruyomus.zf sanzıman icin senkromec olayını cozeceklerini soyledi yetkili kisi.hosuma giden tarafı ise adam telfnu hemen kapamadı.servisten memenun olup olmadıgımı traktorde negibi degisiklikler olması gıbı konular hakkında baya 20 dakka falan muhabbet ettik.ben sonderece memnunum erkunttan.gorusumde cok degil 5 seneye dek turkıye pazarında lider marka olacak goreceksınız.aslında burada benim onun traktoru die bisey olmaması gerek.çifçiler olarak yapılan hersey bizim daha rahat ve kolay calısıp para kazanmamız için degılmıkı.keske daha iisini yapsalar.bizlerde gucumuz cercevesinde almaya calısırız.dedem derdiki çifçi ömrü boyunca hep demir aletlerine calısır.hiç eksigi bitmez.hersene bisey elmaya calısır.dogruymus be dedem.nur icinde yat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt