PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="polatcan" data-source="post: 666802" data-attributes="member: 42068"><p><strong>Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi</strong></p><p></p><p>erkuntların arka hidroliginde bi bobin varmiş arkadas ben şahidim harman zamanı 4sefer filan degiştirivirdiler klima desen ikide bi bozuluyu bide dokunmatik dügmelerin arızasını elektrikçi çözemedi valla kepazeligin bini bi para köyde hattat alanlarda bi sikintı yok hele biri tas topluyu valla adamın motoru arıza yapacak diye bi harrman bekledim benim tümocan motorun kralı diyecedim ila masaalah bizim motor debrej yedi onda da tık yok ben 4 sefer filan arka lamba yaptırdım o el deydirmedi servisi geliyi elektrikcisi ayrı tamircisi ayrı klimacısı ayrı valla konyada iyi organize olmuşlar gecende odada oturuyorduk bizim garantiler 3 yıla cıkmış dediler bende seninkine degil yeni sattıgına verir garantiyi dedim telefon actı yanımda sattıgı motorununda garantisini uzatmiş ha bana sorarsan tumosan al derim cünkü iş iddaya vardı en iyi yerli tumosan iç-*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="polatcan, post: 666802, member: 42068"] [b]Ynt: hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi[/b] erkuntların arka hidroliginde bi bobin varmiş arkadas ben şahidim harman zamanı 4sefer filan degiştirivirdiler klima desen ikide bi bozuluyu bide dokunmatik dügmelerin arızasını elektrikçi çözemedi valla kepazeligin bini bi para köyde hattat alanlarda bi sikintı yok hele biri tas topluyu valla adamın motoru arıza yapacak diye bi harrman bekledim benim tümocan motorun kralı diyecedim ila masaalah bizim motor debrej yedi onda da tık yok ben 4 sefer filan arka lamba yaptırdım o el deydirmedi servisi geliyi elektrikcisi ayrı tamircisi ayrı klimacısı ayrı valla konyada iyi organize olmuşlar gecende odada oturuyorduk bizim garantiler 3 yıla cıkmış dediler bende seninkine degil yeni sattıgına verir garantiyi dedim telefon actı yanımda sattıgı motorununda garantisini uzatmiş ha bana sorarsan tumosan al derim cünkü iş iddaya vardı en iyi yerli tumosan iç-*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat a 70 likmi erkunt 70 t mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt