PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 407374" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?</strong></p><p></p><p>bizim burda bitane var 110 hattat hatta birkaç defa yakıtta doldurdum (ben po da çalışıyorum) bayisi bizim buralı motoru alan yakın arkadaşı 398 ligi verdi hattat 110 aldı motor diğer 100 beygir motorlargibi cüsseli heybetli durmuyor pulluğu önce 4 lü 14numara taktılar sonra 5li 14 taktılar ikisinide çok rahat çekiyor dediler...hatta bizim ordan yakıt alan tarla komşuları hergin çok derin sürüldüğünü falan laf ettiler ...yakıta gelince şöför nisan ayında herk yaptı sabah saat 5.30 -6.00 civarı köye herge giderdi mazot 3500tl civarı idi ozaman depo hariç yanına bidonla da mazot alıp giderdi günlük 55 60 dönüm sürüm yarardı ertesi gün sabah tekrar bidonu ve depoyu doldurduğumuzda 330- 350tl civarı kakıt alırdı köyle petrolün arası35 km gelirayrıca arazinin çoğu kepir toprak...motor sıfır açılmamış artık yakıtı iyimi kötümü siz mukayyese edin...ama motorun şu an için 2 el pazarı yok ... :8 :8 :8</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 407374, member: 25346"] [b]Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?[/b] bizim burda bitane var 110 hattat hatta birkaç defa yakıtta doldurdum (ben po da çalışıyorum) bayisi bizim buralı motoru alan yakın arkadaşı 398 ligi verdi hattat 110 aldı motor diğer 100 beygir motorlargibi cüsseli heybetli durmuyor pulluğu önce 4 lü 14numara taktılar sonra 5li 14 taktılar ikisinide çok rahat çekiyor dediler...hatta bizim ordan yakıt alan tarla komşuları hergin çok derin sürüldüğünü falan laf ettiler ...yakıta gelince şöför nisan ayında herk yaptı sabah saat 5.30 -6.00 civarı köye herge giderdi mazot 3500tl civarı idi ozaman depo hariç yanına bidonla da mazot alıp giderdi günlük 55 60 dönüm sürüm yarardı ertesi gün sabah tekrar bidonu ve depoyu doldurduğumuzda 330- 350tl civarı kakıt alırdı köyle petrolün arası35 km gelirayrıca arazinin çoğu kepir toprak...motor sıfır açılmamış artık yakıtı iyimi kötümü siz mukayyese edin...ama motorun şu an için 2 el pazarı yok ... :8 :8 :8 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt