PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 604664" data-attributes="member: 29255"><p><strong>Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hararet sorunu var. Uyum sorunundan kaynaklanan </p><p>Servis ilk once pervaneyi degistiryo daha sonra radyatoru buyuk delikli ile degistiriyo sorun cozuldu. </p><p>Sikinti bunlar degil. Gerekli arge yapilmamis sonra servis adim adim gidip sorunu cozmesi zaman ve is kaybi </p><p>Harareti sorununu gidermeleri 3 aya yakin zaman aldi fabrika radyatoru degistirmek istemedi Yapilan islemler arasina zAman koymak zorunda kaldi servis.gittisi geldisi en son petek degisiminde sahibi teslim almadi traktoru sorunu halledin ne zaman biterse ozaman getirin istemiyom dedi. Fabrikayla bir suru telefon trafigi ilgili mudure ' kamyonla fabrika onuna getirip birakmazsam ............. Beni malimla rezil ettiniz ben sizi malinizla rezil edicem ). </p><p></p><p>Servisin cozebildigi problem arge gerektigi kadar iyi yapilsaydi bu lekeleri yemezdi yanlis parca secimi. Ne hallere soktu on yargi olusturdu </p><p>Eski fenti var 76 model galiba yildiz pompa </p><p>Yagli debriyajini heryerde anlatiyo hattata bu parayi vermeyin eski model fent alin bu teknoloji hattata yok. Diye adam kuyruk acisiyle yakim cevrede hattati akillardan sildi zarari varin siz dusunun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 604664, member: 29255"] [b]Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?[/b] Hararet sorunu var. Uyum sorunundan kaynaklanan Servis ilk once pervaneyi degistiryo daha sonra radyatoru buyuk delikli ile degistiriyo sorun cozuldu. Sikinti bunlar degil. Gerekli arge yapilmamis sonra servis adim adim gidip sorunu cozmesi zaman ve is kaybi Harareti sorununu gidermeleri 3 aya yakin zaman aldi fabrika radyatoru degistirmek istemedi Yapilan islemler arasina zAman koymak zorunda kaldi servis.gittisi geldisi en son petek degisiminde sahibi teslim almadi traktoru sorunu halledin ne zaman biterse ozaman getirin istemiyom dedi. Fabrikayla bir suru telefon trafigi ilgili mudure ' kamyonla fabrika onuna getirip birakmazsam ............. Beni malimla rezil ettiniz ben sizi malinizla rezil edicem ). Servisin cozebildigi problem arge gerektigi kadar iyi yapilsaydi bu lekeleri yemezdi yanlis parca secimi. Ne hallere soktu on yargi olusturdu Eski fenti var 76 model galiba yildiz pompa Yagli debriyajini heryerde anlatiyo hattata bu parayi vermeyin eski model fent alin bu teknoloji hattata yok. Diye adam kuyruk acisiyle yakim cevrede hattati akillardan sildi zarari varin siz dusunun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt