PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eagerman27" data-source="post: 604761" data-attributes="member: 17918"><p><strong>Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?</strong></p><p></p><p>Dikkatimi çekti ürünü kullanan bir kişi yorum yapmamışi hep kulaktan dolma bilgilerle insanların kafaları karıştırılıyor.Firmanın temsilcisi değilim.Ürünü kullanmadım ama şunu diyebilirim üzerindeki motor olsun şanzuman olsun hidrolikler olsun hepsi birbirinden kaliteli, motor perkins turbo intercoolırlı 102 HP gücünde hidroikler HEMA ki dünyanın en büyük firmalarına ürün yapıyor dişli konusunda parmakla gösteriliyor.16 ileri 8 geri veya 12/12 vites secenekleri var.Ön aks sistemini de kendisi üretiyor.Sahibinden.com daki fiyatına baktım bu fiyata bu özelliklerde 70-80 bg de traktörler alınabiliyor.Satış sonrası servis hizmetleri yedek parça konusu gibi konular düşünüldüğünde tercih edilebilir.Tarladaki performans videoları, dailymotin da ve youtuba da var.Merak ettim baktım gayet güzel.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eagerman27, post: 604761, member: 17918"] [b]Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?[/b] Dikkatimi çekti ürünü kullanan bir kişi yorum yapmamışi hep kulaktan dolma bilgilerle insanların kafaları karıştırılıyor.Firmanın temsilcisi değilim.Ürünü kullanmadım ama şunu diyebilirim üzerindeki motor olsun şanzuman olsun hidrolikler olsun hepsi birbirinden kaliteli, motor perkins turbo intercoolırlı 102 HP gücünde hidroikler HEMA ki dünyanın en büyük firmalarına ürün yapıyor dişli konusunda parmakla gösteriliyor.16 ileri 8 geri veya 12/12 vites secenekleri var.Ön aks sistemini de kendisi üretiyor.Sahibinden.com daki fiyatına baktım bu fiyata bu özelliklerde 70-80 bg de traktörler alınabiliyor.Satış sonrası servis hizmetleri yedek parça konusu gibi konular düşünüldüğünde tercih edilebilir.Tarladaki performans videoları, dailymotin da ve youtuba da var.Merak ettim baktım gayet güzel. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt