PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seydemir" data-source="post: 919059" data-attributes="member: 58733"><p><strong>Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Ben daha önce h55 modelini kullandım. Gayet iyi ve hiç bir sorun yaşamadım. Tek yaşadığım sıkıntı çiftçiliğe ara verdiğimde satmak istedim ama 2. elde satarken bayağı sorun yaşadım. ama çalışma ve fiat performansında çok iyi. Sattığım arkadaşla da hala görüşüyorum. Adam çok memnun ve 2 yıldır daha tık demedi diyor. Adam hem tarla sürüyor hem tomruk çekiyor hemde odun yapıyor. Şimdi tekrar çiftlik işine başlayacağım yine hattat almayı düşünüyorum. Çift sıralı silaj makinası çalıştırmak içinde 100 - 110 BG bişey olsun istiyorum. MF NH veya diğer satışı kolay olan markalarla yarı yarıya fiyat farkı var. Dolayısı ile fiyat fayda dengesini göz önünde bulundurusak yine Hattat alırım diyorum. Benim herhangi bir marka takıntım yok. Sadece yerli olsun benim için yeter. Zaten o yüzden Hattat almasam ya tümosan ya erkunt yada başak alırım herhalde. Gidip te yabancı markalara para vermek istemiyorum. Yerli malı da da zaten işimi görüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seydemir, post: 919059, member: 58733"] [b]Ynt: Hattat A110 nasil bir traktor?[/b] Arkadaşlar Ben daha önce h55 modelini kullandım. Gayet iyi ve hiç bir sorun yaşamadım. Tek yaşadığım sıkıntı çiftçiliğe ara verdiğimde satmak istedim ama 2. elde satarken bayağı sorun yaşadım. ama çalışma ve fiat performansında çok iyi. Sattığım arkadaşla da hala görüşüyorum. Adam çok memnun ve 2 yıldır daha tık demedi diyor. Adam hem tarla sürüyor hem tomruk çekiyor hemde odun yapıyor. Şimdi tekrar çiftlik işine başlayacağım yine hattat almayı düşünüyorum. Çift sıralı silaj makinası çalıştırmak içinde 100 - 110 BG bişey olsun istiyorum. MF NH veya diğer satışı kolay olan markalarla yarı yarıya fiyat farkı var. Dolayısı ile fiyat fayda dengesini göz önünde bulundurusak yine Hattat alırım diyorum. Benim herhangi bir marka takıntım yok. Sadece yerli olsun benim için yeter. Zaten o yüzden Hattat almasam ya tümosan ya erkunt yada başak alırım herhalde. Gidip te yabancı markalara para vermek istemiyorum. Yerli malı da da zaten işimi görüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat A110 nasil bir traktor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt