PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT A60 KULLANICILARI YARDIM LÜTFEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1236392" data-attributes="member: 78170"><p>Öncelikle merhabalar çekiş poroblemin daha çok mozot pompası aylarından olabilir </p><p>Vede hidrolik ayarında bir poroblemin varsa buda traktörü yorar yani sürekli hidrolik yağı beyinde basınç ta tutarsa tamber valflerinde bir takılma olabilir </p><p>Hidrolik filtre de tıkanma varsa yavaş indirme kaldırma gibi problemler bundan dolayı olabilir </p><p>Hidrolik yağın ısınıyor mu boşta bir saat çalıştır hidrolik yağ havuzunun bloğunu bir elle elini aşırı derecede yakiyorsa hidrolik problemi olabilir</p><p>Diğer bir poroblemin de motor turbolumu demişsin zanlımca bunu bilmiyorsun manifold çıkışlarının orayı tam resimlerseniz iyi olurdu pek anlaşılmıyor ama zanlımca turbosuza benziyor monifoldla egzoz arasında bulunur turbo </p><p>En iyisi yetkili servise göstermek motor daha yeni motordan da kaynaklanacak bir durum olacağını sanmıyorum </p><p>Hidrolik arızası kadar pis bir arıza yoktur </p><p>Olabilecek problem bu nedenlerden dolayı dır illa bundan olur diye de söylemek olmaz hattat kullanıcısı değilim ama diğer versiyonu valtra kullanıcısıyım kolay gelsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1236392, member: 78170"] Öncelikle merhabalar çekiş poroblemin daha çok mozot pompası aylarından olabilir Vede hidrolik ayarında bir poroblemin varsa buda traktörü yorar yani sürekli hidrolik yağı beyinde basınç ta tutarsa tamber valflerinde bir takılma olabilir Hidrolik filtre de tıkanma varsa yavaş indirme kaldırma gibi problemler bundan dolayı olabilir Hidrolik yağın ısınıyor mu boşta bir saat çalıştır hidrolik yağ havuzunun bloğunu bir elle elini aşırı derecede yakiyorsa hidrolik problemi olabilir Diğer bir poroblemin de motor turbolumu demişsin zanlımca bunu bilmiyorsun manifold çıkışlarının orayı tam resimlerseniz iyi olurdu pek anlaşılmıyor ama zanlımca turbosuza benziyor monifoldla egzoz arasında bulunur turbo En iyisi yetkili servise göstermek motor daha yeni motordan da kaynaklanacak bir durum olacağını sanmıyorum Hidrolik arızası kadar pis bir arıza yoktur Olabilecek problem bu nedenlerden dolayı dır illa bundan olur diye de söylemek olmaz hattat kullanıcısı değilim ama diğer versiyonu valtra kullanıcısıyım kolay gelsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT A60 KULLANICILARI YARDIM LÜTFEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt