PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat c3065 mi new holland tt4.65 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="burak81" data-source="post: 1212608" data-attributes="member: 60448"><p>Al tt4u bak ben doğruyu soylerim new holland bu sefer yapmış td vardı frenleri çokuyodu balatada sorun çikariyodu td65 sonra 75 aldik o sorun çikarmadı ama genede frenleri hosuma gitmedi onu verip tt465 aldım sanki ap ayri marka frenler oyle sağlamkı çamurda karda kaymıyo traktor yakıtı az ve hızlı motor hem sağlam hiç arzası çikmadi ha cikmicak diyede birsey yok .Arkadaslar case deutz demiş ha onlarda iyi motor alma demem ama aralarında tt465 derim caseyede bindim 75c ye akrabada var bol bol biniyorum rahat tanidiklarda deutzda var agroluxler var onlar skıntı cikariyor yağ atiyorlar on frenlerden ama yenilerinden bu sene çikanlardan memnun herkes servisler arasında hangisi iyise ona gore al hattatı tavsiye etmem pek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="burak81, post: 1212608, member: 60448"] Al tt4u bak ben doğruyu soylerim new holland bu sefer yapmış td vardı frenleri çokuyodu balatada sorun çikariyodu td65 sonra 75 aldik o sorun çikarmadı ama genede frenleri hosuma gitmedi onu verip tt465 aldım sanki ap ayri marka frenler oyle sağlamkı çamurda karda kaymıyo traktor yakıtı az ve hızlı motor hem sağlam hiç arzası çikmadi ha cikmicak diyede birsey yok .Arkadaslar case deutz demiş ha onlarda iyi motor alma demem ama aralarında tt465 derim caseyede bindim 75c ye akrabada var bol bol biniyorum rahat tanidiklarda deutzda var agroluxler var onlar skıntı cikariyor yağ atiyorlar on frenlerden ama yenilerinden bu sene çikanlardan memnun herkes servisler arasında hangisi iyise ona gore al hattatı tavsiye etmem pek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat c3065 mi new holland tt4.65 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt