PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat Holding’e 130 milyon euro kredi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih ödemişli" data-source="post: 398051" data-attributes="member: 28757"><p><strong>Ynt: Hattat Holdinge 130 milyon euro kredi</strong></p><p></p><p>2 yıla kadar pıyasada lıder olmasada 2 incı olur uretılen traktörlerı fıyat teknolojı kullanım rahatlıgı olarak objektıf kıyasladıgımızda hepsınden ıyı oldugunu göruruz yada ben gordum yada öle zannettım arazım cok olsa hattat a 110 maxı alırım 64 bıne kılımalı yok yok 64 e dıger markaların 60 lık 70lık ropslularını zor alıyo cıftçi ha ıkıncı elı dıye dıye zaten neyse bızde tt65 de var fırma fanatıklıgı gıbı derdımde olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih ödemişli, post: 398051, member: 28757"] [b]Ynt: Hattat Holdinge 130 milyon euro kredi[/b] 2 yıla kadar pıyasada lıder olmasada 2 incı olur uretılen traktörlerı fıyat teknolojı kullanım rahatlıgı olarak objektıf kıyasladıgımızda hepsınden ıyı oldugunu göruruz yada ben gordum yada öle zannettım arazım cok olsa hattat a 110 maxı alırım 64 bıne kılımalı yok yok 64 e dıger markaların 60 lık 70lık ropslularını zor alıyo cıftçi ha ıkıncı elı dıye dıye zaten neyse bızde tt65 de var fırma fanatıklıgı gıbı derdımde olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hattat Holding’e 130 milyon euro kredi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt