PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 181530" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: red">[size=10pt]<strong>ben sahsen hema markasına guvenmiyorum cok antipatik geliyor.. universal ve hema traktörlerden sonra baya karizmasını kaybetti şuan valtralar konusundada hatta tarım pek basarılı degil traktörlerin cok yaktıgından herkes şikayetçi demek ki turk çifçisine uygun degil.. turkiyeye yeni model getirirken çifçinin istek ve beklentilerini karsılayacak traktöru getirmeliler üretmeliler.. valtralar genel olarak guzel ve donanımlı traktörler ama eksikleride var.. normalde hattat ve valtraların dıs görunusleri guzel fakat kabine girip surdugunuz zaman önunuzde ince bi gövde uzanıyor bu hoşuma gitmedi.. ama fiyatları hattatların cok uygun.. </strong></span></p><p><span style="color: red"><strong>tasarımını cok övmussunde yeni mf ler ve erkuntların tasarımı harika bence... hattat da yeni tasarım mı geliştirdi... bu tasarmını cok begenmiyorum..</strong></span></p><p> <span style="color: red"><strong>bu arada sen hattat tarımdamı çalışıyorsun baya bilgilisin hattatlar hakkında kendini biraz tanıtırmısın ?</strong>[/size]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 181530, member: 2401"] [b]Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??[/b] [color=red][size=10pt][b]ben sahsen hema markasına guvenmiyorum cok antipatik geliyor.. universal ve hema traktörlerden sonra baya karizmasını kaybetti şuan valtralar konusundada hatta tarım pek basarılı degil traktörlerin cok yaktıgından herkes şikayetçi demek ki turk çifçisine uygun degil.. turkiyeye yeni model getirirken çifçinin istek ve beklentilerini karsılayacak traktöru getirmeliler üretmeliler.. valtralar genel olarak guzel ve donanımlı traktörler ama eksikleride var.. normalde hattat ve valtraların dıs görunusleri guzel fakat kabine girip surdugunuz zaman önunuzde ince bi gövde uzanıyor bu hoşuma gitmedi.. ama fiyatları hattatların cok uygun.. tasarımını cok övmussunde yeni mf ler ve erkuntların tasarımı harika bence... hattat da yeni tasarım mı geliştirdi... bu tasarmını cok begenmiyorum.. bu arada sen hattat tarımdamı çalışıyorsun baya bilgilisin hattatlar hakkında kendini biraz tanıtırmısın ?[/b][/size][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt