PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="leventblt" data-source="post: 182162" data-attributes="member: 9367"><p><strong>Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??</strong></p><p></p><p><span style="color: red">peki neden bu kadar erkuntu kötuluyorsun begenmiyorsun buna anlamveremedim.. üretenler bence harika uretiyorlar bu kadar yeni bi markaya ve sermayeye göre cok cok iyi basarılılarda... en azından sağlam traktörler.. hemaya güvenmiyorum acıkcası üniversal ve hema traktörlerden sonra kim guvenebilir ki... ben erkunt kullanılyorum nh ve samede kullanıyorum yani erkuntun onlardan cok farklılıgını göremedim nh den daha iyidir de diyebilirim.. inş. hattat ta daha kaliteli traktörler yapar onlarıda överiz kullanırız.. ama hattat deyince hema deyince bizim orda biantipatisi var çitçeker üniversal var rampada 1 takviyeye düşüyor yukluyken.. artık karizmasını siz düşünün.. hattatlarda şuan sorun duymadım inş. olmaz da bizde kullanırız yerli malı hattatları..</span></p><p></p><p>ben üniversal veya baska bır traktorden bahsetmiyorum.yanlıs anlama ama unıversal olmasaydı bır cok ciftci traktor sahıbı olamazdı. bunu bılıyorum</p><p></p><p>tabi bende kızıyorum unıversal turkıyeye yakısan luks bır traktor degıl ama en azından insanlar işlerini yapabiliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leventblt, post: 182162, member: 9367"] [b]Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??[/b] [color=red]peki neden bu kadar erkuntu kötuluyorsun begenmiyorsun buna anlamveremedim.. üretenler bence harika uretiyorlar bu kadar yeni bi markaya ve sermayeye göre cok cok iyi basarılılarda... en azından sağlam traktörler.. hemaya güvenmiyorum acıkcası üniversal ve hema traktörlerden sonra kim guvenebilir ki... ben erkunt kullanılyorum nh ve samede kullanıyorum yani erkuntun onlardan cok farklılıgını göremedim nh den daha iyidir de diyebilirim.. inş. hattat ta daha kaliteli traktörler yapar onlarıda överiz kullanırız.. ama hattat deyince hema deyince bizim orda biantipatisi var çitçeker üniversal var rampada 1 takviyeye düşüyor yukluyken.. artık karizmasını siz düşünün.. hattatlarda şuan sorun duymadım inş. olmaz da bizde kullanırız yerli malı hattatları..[color=red][/color][/color] ben üniversal veya baska bır traktorden bahsetmiyorum.yanlıs anlama ama unıversal olmasaydı bır cok ciftci traktor sahıbı olamazdı. bunu bılıyorum tabi bende kızıyorum unıversal turkıyeye yakısan luks bır traktor degıl ama en azından insanlar işlerini yapabiliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt