PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 182220" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>lux degil önce saglam olmalı yani.. ben 84model 640 traktöru 15 sene el vurmadan kullandım... enjektörler ve frenbalataları dısında hiç bi yerini degiştirmedim motoruna el surmedim.. yani ben saglam buna derim.. oda her turlu zorlamayı yapmamıza karsı ne bi gun harareti cıktı nede baska bi hatasını görduk bende 25sene uretinel bi traktöre göre harikaydı.. şimdi üretilen traktörler ondan cok daha saglam ve teknolojik olmalı ozaman bunada kalite derim eger 30 sene önceki traktörle aynı işi yapıp ondan önce arızalanıp ondan cok yakıyorsa bunada hırsızlık derim çifçiyi kandırıp soyma derim.. sattıgı malın arkasında olmalı bi firma.. bunları genel konsuuyorum hattatın fiyatlarını gercekten begeniyorum fiyat konusunda gayet basarılılar fakat kalite imajlarını yukseltmeleri lazım biran önce... erkuntunda tam tersi fiyatı cok pahalı yerli bi markaya göre ama kalitesinide kanıtladı 3-4 yıllık traktörerinde henuz gördugum bi sorun olmadı yada duydugum...genel olarak malzeme kalitesi cok iyi.. valtaraları görme kullanma fırsatım oldu a75 gercekten cekişine diyecek bişey yok ama yakıtı bi hayli fazla gibi.. kalite ve saglalıgına bişey diyemiyecegim cunku kullandıgım daha 300 saatteydi.. neyse bu ulkenin sermayesi ne olursa olsun kazanmasını isterim... kaliteli olmasını isterim ben bunun için bu kadar cok eleştiriyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 182220, member: 2401"] [b]Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??[/b] lux degil önce saglam olmalı yani.. ben 84model 640 traktöru 15 sene el vurmadan kullandım... enjektörler ve frenbalataları dısında hiç bi yerini degiştirmedim motoruna el surmedim.. yani ben saglam buna derim.. oda her turlu zorlamayı yapmamıza karsı ne bi gun harareti cıktı nede baska bi hatasını görduk bende 25sene uretinel bi traktöre göre harikaydı.. şimdi üretilen traktörler ondan cok daha saglam ve teknolojik olmalı ozaman bunada kalite derim eger 30 sene önceki traktörle aynı işi yapıp ondan önce arızalanıp ondan cok yakıyorsa bunada hırsızlık derim çifçiyi kandırıp soyma derim.. sattıgı malın arkasında olmalı bi firma.. bunları genel konsuuyorum hattatın fiyatlarını gercekten begeniyorum fiyat konusunda gayet basarılılar fakat kalite imajlarını yukseltmeleri lazım biran önce... erkuntunda tam tersi fiyatı cok pahalı yerli bi markaya göre ama kalitesinide kanıtladı 3-4 yıllık traktörerinde henuz gördugum bi sorun olmadı yada duydugum...genel olarak malzeme kalitesi cok iyi.. valtaraları görme kullanma fırsatım oldu a75 gercekten cekişine diyecek bişey yok ama yakıtı bi hayli fazla gibi.. kalite ve saglalıgına bişey diyemiyecegim cunku kullandıgım daha 300 saatteydi.. neyse bu ulkenin sermayesi ne olursa olsun kazanmasını isterim... kaliteli olmasını isterim ben bunun için bu kadar cok eleştiriyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt