PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="leventblt" data-source="post: 182239" data-attributes="member: 9367"><p><strong>Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>valtra ve hattat a serisi traktorlerin testlerini biliyorum!gercekten cok iyi ve istenilenden fazlasını veriyor! erkun ile hattat a motor ve ön aks sistemi aynı yakıt dersen ise ikisindede perkin var ben anlamıyorum erkun yakıtta nasıl ekonomık!mf da perkıns motor kullanıyor!ve yakıt cok fazla diyorlar!insanlar mf gibi firma için iyi bır traktor diyorlar ama mf zorlamada yag kacıran lift (arka hid. kaldırıcı) tutmayan veya kacıran fazla yakıttı olan bır traktor ve herkes tercih ediyor!hattat traktor yakında cok ii bır yere gelecegini dusunuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leventblt, post: 182239, member: 9367"] [b]Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??[/b] valtra ve hattat a serisi traktorlerin testlerini biliyorum!gercekten cok iyi ve istenilenden fazlasını veriyor! erkun ile hattat a motor ve ön aks sistemi aynı yakıt dersen ise ikisindede perkin var ben anlamıyorum erkun yakıtta nasıl ekonomık!mf da perkıns motor kullanıyor!ve yakıt cok fazla diyorlar!insanlar mf gibi firma için iyi bır traktor diyorlar ama mf zorlamada yag kacıran lift (arka hid. kaldırıcı) tutmayan veya kacıran fazla yakıttı olan bır traktor ve herkes tercih ediyor!hattat traktor yakında cok ii bır yere gelecegini dusunuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt