PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 182278" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>dikkat edersen ben hattatın yakıtı için yorum yapmadım valtra a75 lerin yakıtları hakkında yorum yaptım ve onlarda sisu motor var yanlışmı biliyorum ve sisu motorda zorlanınca acayip yakıyor ve iyide cekiyor buda gercek.. mf lerdeki perkis motor evet ama hangi serilieri mesela 398mf den şikayetci olan duymadım ama mf 285 ten cok duydum cunku 4silindirli bi motor ve hafifi güçünü işe aktarmıyor yeterli bi şanzuman yok üzerinde ve bu da verimsizlik olarak yakıta yansıyor.. hattat inşallah dediginiz sevyelerde olur ve iyi bi imaj yakalar erkunt gibi herkes kullanır.. inanın ben gidip denerim önce ve gercekten beni ikna etsinler ilk ben alırım yerli malı.. erkunt tan gercekten cok memnunum 75bglık tek çeker traktöre 4lu 14lu pullukla çift suruyorum ve az da yakıyor.. mesela mf285 burda 3lu 14lu ceker aynı bg güçünde ve cok daha fazlada yakıyor.. önemli olan traktörde verimdir.. ha erkuntun eksileri yokmu var tabiki.. vites hız aralıkları daha iyi secilebilirdi diye düşünüyorum.. yada daha cok vites secenegi olabilirdi yol viteslerinde... gerek tasarımı gerekse agırlıgı ve saglamlıgıyla şuan en iyi yerli bana göre.. yeni cıkacak olan hattat tarımın traktörlerini sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah erkunttan daha iyi traktörler üretir daha kaliteli yerli traktörlerimiz olur özellikle teknoloji yönunden.. burda yakın köyumuzde 3tane hattat a 68 alınmış fakat gidip incelemdim görmedim genellikle köyde olmadıgım için.. ama ilk fırsatta gidip deneyecegim onlarıda.. ama ikinci eli yerle suan piyasada olan hattatların internette ilanlar göruyorum baya düşük.. acıkcası buda bayilerden geciyor sonucta ikinci el piyasasınıda yuksek tutmalı bi marka sattıgı malın arkasında olmalı.. mf neden tutuluyor şimdiye kadar bende mflerede bi artı görmedim ama şuda gercek parcası ucuz ikinci eli cok iyi gidiyor alan zarar etmiyor arıa cok cıkarmıyor.. milette alıyor bi artısı olmamasına ragmen...</p><p>artı sende erkuntu baya küçümsüyorsun ama yazında hattatla erkuntun baya ortak yönunden söz etmişssin.. demek ki ikiside guzel şeylerin peşinde.. sonucta eger iki markada aynı seyi tercih ediyorsa bunun dogru tercih olması olasıdır ikiside perkisi tercih etmişsse perkisin artıları var demek ki.. aslında daha cok mf den dolayı miletin guveni var diye perkisi ikiside tercih ediyor.. ama bire bir aynı motorları terch etmeleri o motorların ekonomik ve verimli yedek parca sorunu yasamayacagından olsa gerek diye düşünüyorum.. </p><p>gönlumden gecen şu milli sermayelerimiz birleşsinde gercekten dunyaya kafa tutan bi marka ortaya cıkarsa bu cok zor degil hersey sermayede bitiyor.. bu ülke onlarca super muhendis yetiştiriyor en iyisini bizde yapabiliriz.. bugun tumosan ve basak kendi yagında kavrulmaya calışıyor... keske daha buyuk hedefleri olabilse.. bugun fendt e baktıgımızda oda motor üretmiyor ama traktörleri dunyada en iyi sayılıyor.. adamlar şanzuman geliştirmiş işi bitirmişler teknolojiye yatırım yapıyorlar... helal olsun... umarım bizim markalarımızda guclenir.. ve paramız dısarı gitmez...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 182278, member: 2401"] [b]Ynt: hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??[/b] dikkat edersen ben hattatın yakıtı için yorum yapmadım valtra a75 lerin yakıtları hakkında yorum yaptım ve onlarda sisu motor var yanlışmı biliyorum ve sisu motorda zorlanınca acayip yakıyor ve iyide cekiyor buda gercek.. mf lerdeki perkis motor evet ama hangi serilieri mesela 398mf den şikayetci olan duymadım ama mf 285 ten cok duydum cunku 4silindirli bi motor ve hafifi güçünü işe aktarmıyor yeterli bi şanzuman yok üzerinde ve bu da verimsizlik olarak yakıta yansıyor.. hattat inşallah dediginiz sevyelerde olur ve iyi bi imaj yakalar erkunt gibi herkes kullanır.. inanın ben gidip denerim önce ve gercekten beni ikna etsinler ilk ben alırım yerli malı.. erkunt tan gercekten cok memnunum 75bglık tek çeker traktöre 4lu 14lu pullukla çift suruyorum ve az da yakıyor.. mesela mf285 burda 3lu 14lu ceker aynı bg güçünde ve cok daha fazlada yakıyor.. önemli olan traktörde verimdir.. ha erkuntun eksileri yokmu var tabiki.. vites hız aralıkları daha iyi secilebilirdi diye düşünüyorum.. yada daha cok vites secenegi olabilirdi yol viteslerinde... gerek tasarımı gerekse agırlıgı ve saglamlıgıyla şuan en iyi yerli bana göre.. yeni cıkacak olan hattat tarımın traktörlerini sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah erkunttan daha iyi traktörler üretir daha kaliteli yerli traktörlerimiz olur özellikle teknoloji yönunden.. burda yakın köyumuzde 3tane hattat a 68 alınmış fakat gidip incelemdim görmedim genellikle köyde olmadıgım için.. ama ilk fırsatta gidip deneyecegim onlarıda.. ama ikinci eli yerle suan piyasada olan hattatların internette ilanlar göruyorum baya düşük.. acıkcası buda bayilerden geciyor sonucta ikinci el piyasasınıda yuksek tutmalı bi marka sattıgı malın arkasında olmalı.. mf neden tutuluyor şimdiye kadar bende mflerede bi artı görmedim ama şuda gercek parcası ucuz ikinci eli cok iyi gidiyor alan zarar etmiyor arıa cok cıkarmıyor.. milette alıyor bi artısı olmamasına ragmen... artı sende erkuntu baya küçümsüyorsun ama yazında hattatla erkuntun baya ortak yönunden söz etmişssin.. demek ki ikiside guzel şeylerin peşinde.. sonucta eger iki markada aynı seyi tercih ediyorsa bunun dogru tercih olması olasıdır ikiside perkisi tercih etmişsse perkisin artıları var demek ki.. aslında daha cok mf den dolayı miletin guveni var diye perkisi ikiside tercih ediyor.. ama bire bir aynı motorları terch etmeleri o motorların ekonomik ve verimli yedek parca sorunu yasamayacagından olsa gerek diye düşünüyorum.. gönlumden gecen şu milli sermayelerimiz birleşsinde gercekten dunyaya kafa tutan bi marka ortaya cıkarsa bu cok zor degil hersey sermayede bitiyor.. bu ülke onlarca super muhendis yetiştiriyor en iyisini bizde yapabiliriz.. bugun tumosan ve basak kendi yagında kavrulmaya calışıyor... keske daha buyuk hedefleri olabilse.. bugun fendt e baktıgımızda oda motor üretmiyor ama traktörleri dunyada en iyi sayılıyor.. adamlar şanzuman geliştirmiş işi bitirmişler teknolojiye yatırım yapıyorlar... helal olsun... umarım bizim markalarımızda guclenir.. ve paramız dısarı gitmez... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hattat ın a serisi yeni traktörlerini kullanan varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt