PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Alıntılar)
hattat modern seri t4000
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI TALHA" data-source="post: 976464" data-attributes="member: 448"><p><strong>Ynt: hattat modern seri t4000</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Nasıl batmadı yahu? Adamlar battı devlet desteği sayesinde tekrar faaliyete geçti. Eski adı HEMA ' ydı daha sonrasında isim değiştirdi ADDS oldu. İsim değiştirerek borçlarını sıfırlamaya çalışıyorlar. Ha inanmayacaksın belki ama sırf icraya gitmesin diye forkliftlerin bir kısmını parçalayıp yedek parça yapan bir fabrikadan bahsediyoruz. Gidin fabrika çalışanlarıyla konuşun bakalım halen eski geleneği sürdürüyor fabrika doğru düzgün çalışan sistem yok ne zamanında yatan maaşları var ne de adam gibi çalışma ortamı. İşçi daima ezilmeye mahkum durumda. Ayrıca eski işçiler fabrikanın önünde eylem yapmakta ki yakın zamanda 1 yılı geride bıraktılar. Geçen yıl orda staj yaptım fabrikanın en gerekli parçası olan İnsert (talaş kaldırma işlemini yapan parça) yoktu fabrikada. Yönetim eskileri kullanın diyordu. Parça yüzeyleri pürüzlü gelince suçlu yine işçi oluyodu. Fabrikanın avukatlığını yapacağına insan haklarına saygılı ol biraz!!!</p><p></p><p>Konuyu kirlettiğim için özür dilerim yeri gelmişken söyleyeyim dedim. Güzel paylaşım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI TALHA, post: 976464, member: 448"] [b]Ynt: hattat modern seri t4000[/b] Nasıl batmadı yahu? Adamlar battı devlet desteği sayesinde tekrar faaliyete geçti. Eski adı HEMA ' ydı daha sonrasında isim değiştirdi ADDS oldu. İsim değiştirerek borçlarını sıfırlamaya çalışıyorlar. Ha inanmayacaksın belki ama sırf icraya gitmesin diye forkliftlerin bir kısmını parçalayıp yedek parça yapan bir fabrikadan bahsediyoruz. Gidin fabrika çalışanlarıyla konuşun bakalım halen eski geleneği sürdürüyor fabrika doğru düzgün çalışan sistem yok ne zamanında yatan maaşları var ne de adam gibi çalışma ortamı. İşçi daima ezilmeye mahkum durumda. Ayrıca eski işçiler fabrikanın önünde eylem yapmakta ki yakın zamanda 1 yılı geride bıraktılar. Geçen yıl orda staj yaptım fabrikanın en gerekli parçası olan İnsert (talaş kaldırma işlemini yapan parça) yoktu fabrikada. Yönetim eskileri kullanın diyordu. Parça yüzeyleri pürüzlü gelince suçlu yine işçi oluyodu. Fabrikanın avukatlığını yapacağına insan haklarına saygılı ol biraz!!! Konuyu kirlettiğim için özür dilerim yeri gelmişken söyleyeyim dedim. Güzel paylaşım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Alıntılar)
hattat modern seri t4000
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt