PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Alıntılar)
hattat modern seri t4000
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sugarman_20" data-source="post: 976466" data-attributes="member: 26168"><p><strong>Ynt: hattat modern seri t4000</strong></p><p></p><p>ben fabrikaya gittim gördüm gözlerimle nh deutz johndeere massey ferguson caterrpilar gibi büyük firmaların büyük traktörlerine şanzıman dişli hidrolik motor balansör gibi parçalar üretiyor bu firmalarla yapılan lisans anlaşmaları gereği telefon kullanmak yasak fabrika içersinde.. orada genel müdürlerden fatih bey le görüştüm direk siz saygı değer çiftçi kardeşlerime aktarıyorum bu saydığım traktör firmalarına dedi parçalar üretiyoruz hemde önemli şanzıman aks motor parçaları yalnız dedi üzülerek söylüyorum ülkemizdeki traktör firmalarının newholland deutz jhone deere masseyferguson markalarının ithal tabiri ettiğimiz 100 hp ve üzeri traktörlerine yani yurtdışından gelen traktörleri bize parça ürettiriyor buradaki traktörlerinşin hepsi 3. dünya ülkelerine yani hindistana çine vb ülkelere üretim yaptırıyorlarmış yani buradan bir pay biçmek istiyorum Hattat traktör kaliteli ürünler sunan bir traktör fabrikası ön akstan arka aksa kadar motorun yüzde 62 de dahil hepsini kendisi üretiyor kendisi yaptırmıyor bakın üretiyor... ve diğer parçaları hava filtresi radyatör lastik çamurluk alet sandığı gibi vs parçaları newholland dediğimiz traktörle aynı hani hep onla kıyaslıyoruz ya aynı markaları kullanıyor yani kalitesiz diyen arkadaşlar var bilmediklerinden veya etrafındaki traktörlere hattatlara olan olumsuzluklardan dolayı demiş olabilirler.. çünkü daha etrafımızda newholland kadar yok newholland çok olduğu ve herkeste olduğu için kimse karalayamıyor arzası çok olsa bile insanlar bunu görmüyor çok çünkü ama hattat daha pazarda yeni güçlü baya bi yeri salladığı için herkesi gözü üzerinde size gerçekten sözylüyorum herşeyiyle kendi fabrikasında üretilen bir tel audi firması var birde hattat firması var.. marka yandaşı değilim kullanıcısıyım gözümle gördüm sskın yanlış anlamayın ama artık bedavadan hattat karalanıyor.. youtubede hattat antalya bayii toplantısı diye bir video var sahibi konuşuyor lütfen dinleyin gurur duyun bir tane traktör dahi satamasam yine bu fabrika üretim yapacak diyor okadar ağır konuşuyor..</p><p></p><p></p><p></p><p>karar senin herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum..</p><p></p><p></p><p>iş başkaının yaptığıyla değil kendi becerinle övünmekkte.. iyiki Gerçekten Türk malı Hattat var..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sugarman_20, post: 976466, member: 26168"] [b]Ynt: hattat modern seri t4000[/b] ben fabrikaya gittim gördüm gözlerimle nh deutz johndeere massey ferguson caterrpilar gibi büyük firmaların büyük traktörlerine şanzıman dişli hidrolik motor balansör gibi parçalar üretiyor bu firmalarla yapılan lisans anlaşmaları gereği telefon kullanmak yasak fabrika içersinde.. orada genel müdürlerden fatih bey le görüştüm direk siz saygı değer çiftçi kardeşlerime aktarıyorum bu saydığım traktör firmalarına dedi parçalar üretiyoruz hemde önemli şanzıman aks motor parçaları yalnız dedi üzülerek söylüyorum ülkemizdeki traktör firmalarının newholland deutz jhone deere masseyferguson markalarının ithal tabiri ettiğimiz 100 hp ve üzeri traktörlerine yani yurtdışından gelen traktörleri bize parça ürettiriyor buradaki traktörlerinşin hepsi 3. dünya ülkelerine yani hindistana çine vb ülkelere üretim yaptırıyorlarmış yani buradan bir pay biçmek istiyorum Hattat traktör kaliteli ürünler sunan bir traktör fabrikası ön akstan arka aksa kadar motorun yüzde 62 de dahil hepsini kendisi üretiyor kendisi yaptırmıyor bakın üretiyor... ve diğer parçaları hava filtresi radyatör lastik çamurluk alet sandığı gibi vs parçaları newholland dediğimiz traktörle aynı hani hep onla kıyaslıyoruz ya aynı markaları kullanıyor yani kalitesiz diyen arkadaşlar var bilmediklerinden veya etrafındaki traktörlere hattatlara olan olumsuzluklardan dolayı demiş olabilirler.. çünkü daha etrafımızda newholland kadar yok newholland çok olduğu ve herkeste olduğu için kimse karalayamıyor arzası çok olsa bile insanlar bunu görmüyor çok çünkü ama hattat daha pazarda yeni güçlü baya bi yeri salladığı için herkesi gözü üzerinde size gerçekten sözylüyorum herşeyiyle kendi fabrikasında üretilen bir tel audi firması var birde hattat firması var.. marka yandaşı değilim kullanıcısıyım gözümle gördüm sskın yanlış anlamayın ama artık bedavadan hattat karalanıyor.. youtubede hattat antalya bayii toplantısı diye bir video var sahibi konuşuyor lütfen dinleyin gurur duyun bir tane traktör dahi satamasam yine bu fabrika üretim yapacak diyor okadar ağır konuşuyor.. karar senin herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.. iş başkaının yaptığıyla değil kendi becerinle övünmekkte.. iyiki Gerçekten Türk malı Hattat var.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Alıntılar)
hattat modern seri t4000
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt