PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
HATTAT MODERN SERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 903935" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: HATTAT MODERN SERİ</strong></p><p></p><p>Bu serinin bi altı olan yine modern seri (b-c serisi) bir yıldır satışta bizim yörede. Alanlar oldu. Biraz inceledim, kalite oturtmaya başlamışlar. </p><p></p><p>Hatta parçalarının çoğunluğu ve montajın tamamı hattat tarafından üretilen ve hattat adı altında satışa sunulan bu seri, üzerine sadece 'Valtra' yazılarak 41 farklı ülkeye ihraç adiliyor. Yani Valtra direk / doğrudan Hattat ' tan aldığı bu serileri, üzerinde hiçbir oyanama yapmadan ve gönül rahatlığı ile Avrupa ' nın dahil tüm dünyaya satabiliyor. </p><p></p><p>Geçen paylaştığım 'Türkiye ' nin traktör karnesi' adlı konuda hattat ülke içi satışta ancak 10. sıradaydı. Lakin olaya toplam üretim (iç-dış satış) açısından bakıldığında ilk 4 ' e oynuyor firma. </p><p></p><p>Açıkçası bizim bölgede o kadar çok hattat oldu ki, görmekten sıkılmaya başladım artık. Ayrıca A50 haricindeki tüm modellerini kullandım, 2012 ' den (hatta 2011 ' den) itibaren ürettiği her traktörde kaliteyi arttırdılar. </p><p></p><p>Benim ise sevindiğim konu, ileride gururumuz olabilecek bir firmanın (en nihayetinde) 'kalitesiz mal üreterek' bir yere gelinemeyeceğini anlamış olması.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 903935, member: 21067"] [b]Ynt: HATTAT MODERN SERİ[/b] Bu serinin bi altı olan yine modern seri (b-c serisi) bir yıldır satışta bizim yörede. Alanlar oldu. Biraz inceledim, kalite oturtmaya başlamışlar. Hatta parçalarının çoğunluğu ve montajın tamamı hattat tarafından üretilen ve hattat adı altında satışa sunulan bu seri, üzerine sadece 'Valtra' yazılarak 41 farklı ülkeye ihraç adiliyor. Yani Valtra direk / doğrudan Hattat ' tan aldığı bu serileri, üzerinde hiçbir oyanama yapmadan ve gönül rahatlığı ile Avrupa ' nın dahil tüm dünyaya satabiliyor. Geçen paylaştığım 'Türkiye ' nin traktör karnesi' adlı konuda hattat ülke içi satışta ancak 10. sıradaydı. Lakin olaya toplam üretim (iç-dış satış) açısından bakıldığında ilk 4 ' e oynuyor firma. Açıkçası bizim bölgede o kadar çok hattat oldu ki, görmekten sıkılmaya başladım artık. Ayrıca A50 haricindeki tüm modellerini kullandım, 2012 ' den (hatta 2011 ' den) itibaren ürettiği her traktörde kaliteyi arttırdılar. Benim ise sevindiğim konu, ileride gururumuz olabilecek bir firmanın (en nihayetinde) 'kalitesiz mal üreterek' bir yere gelinemeyeceğini anlamış olması. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
HATTAT MODERN SERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt