PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT NEDEN SEVİLMİYOR??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganaytekin" data-source="post: 1200556" data-attributes="member: 25682"><p>piyasayı okadar araştırdım kimi model çok güzel servis ve rektefiyesi uçuk rakamlar kimisi çok pahalı ithal olan traktörler genelde parça sorunlu ve pahalı ustamla görüşdüm bir marka traktörün tek dişlisinin değişimi 3500tl diyince kararımı erkunt hattat veya türk fiyatta kıldım en sonunda 4X4 A80 hattat aldım inşallah rabbim pişman etmez sonuçta yerli malı parçası servisi uygun vitesiymiş kabiniymiş dışgörünüşüymüş benim için hiç önemli değil benim için ön planda sağlamlık parça-servis ağı, yakıt ikinci eline gelince hangi traktörün ikinci elinde zarar edilmiyoki 130 bin tl lik traktör 4 sene sonra 50-60 bine düşüyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganaytekin, post: 1200556, member: 25682"] piyasayı okadar araştırdım kimi model çok güzel servis ve rektefiyesi uçuk rakamlar kimisi çok pahalı ithal olan traktörler genelde parça sorunlu ve pahalı ustamla görüşdüm bir marka traktörün tek dişlisinin değişimi 3500tl diyince kararımı erkunt hattat veya türk fiyatta kıldım en sonunda 4X4 A80 hattat aldım inşallah rabbim pişman etmez sonuçta yerli malı parçası servisi uygun vitesiymiş kabiniymiş dışgörünüşüymüş benim için hiç önemli değil benim için ön planda sağlamlık parça-servis ağı, yakıt ikinci eline gelince hangi traktörün ikinci elinde zarar edilmiyoki 130 bin tl lik traktör 4 sene sonra 50-60 bine düşüyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT NEDEN SEVİLMİYOR??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt