PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Çekimler)
Hattat T4080 Detaylı İnceleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murat121" data-source="post: 1200724" data-attributes="member: 74752"><p>Ön arka silek 2 sindede su atıyor hocam. Basınç ayarının nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ayarı yapılıyor. 1.5 bar falan 32 psi yapıyor oda yeterli olur diye düşünüyorum.</p><p></p><p></p><p></p><p>Hattat kendini aşmış hocam. Özellikle bizde td110 var 2017 ona göre iç mekanı daha kaliteli koltuğu daha rahat ve koltuk ses yapmıyor td110 gibi. Birde direksiyon taksi direksiyonu gibi gerçekten kaliteli olmuş. newholland direksiyonu dümdüz kalas gibi bunda bi incelik var. Yerli markalarda hattat iç mekan kalitesi olarak cidden iyi iş çıkarmış. Sağlamlık ne olur onu da ilerleyen günlerde göreceğiz.</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler hocam. Tv programlarında traktörü yürütmeden video çekiyorlar benimde hoşuma gitmiyor ve gereksiz uzun oluyor. Elimde hattatın dıştan çekimi ve marş sesi motor sesi var bu ara yükleyecem onuda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murat121, post: 1200724, member: 74752"] Ön arka silek 2 sindede su atıyor hocam. Basınç ayarının nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ayarı yapılıyor. 1.5 bar falan 32 psi yapıyor oda yeterli olur diye düşünüyorum. Hattat kendini aşmış hocam. Özellikle bizde td110 var 2017 ona göre iç mekanı daha kaliteli koltuğu daha rahat ve koltuk ses yapmıyor td110 gibi. Birde direksiyon taksi direksiyonu gibi gerçekten kaliteli olmuş. newholland direksiyonu dümdüz kalas gibi bunda bi incelik var. Yerli markalarda hattat iç mekan kalitesi olarak cidden iyi iş çıkarmış. Sağlamlık ne olur onu da ilerleyen günlerde göreceğiz. Teşekkürler hocam. Tv programlarında traktörü yürütmeden video çekiyorlar benimde hoşuma gitmiyor ve gereksiz uzun oluyor. Elimde hattatın dıştan çekimi ve marş sesi motor sesi var bu ara yükleyecem onuda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Videolar (Çekimler)
Hattat T4080 Detaylı İnceleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt