PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
Hattat tan YENİ BİR DEVRİM. 240s
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 753883" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Hattat tan YENİ BİR DEVRİM. 240s</strong></p><p></p><p>millet anfibik biçerdöver üretiyo şöförsüz kullanılcak traktör diye uğraşıyo biz hala efsaneleri hortlatıp taklit yapmaktan öte gidemiyoruz anladık 240lar güzel traktör sınıfının en verimlisi filanda</p><p></p><p>kardeşim bu çiftçiye teknolojik traktör lazım uygun fiyata olması lazım hepsini geç yerli olması lazım buna harcayacakları vakti ar-ge yatırımını,bahçe yada tarla serisine harcasalardı hattat bugün çok farklı yerlerde olurdu bakıyorum hattatın yaptığı makinalara benim açımdan tam bir rezalet avrupa üretimi olan bahçe serileri bilgisayar kontrollü olmaya kadar gitti hattat da daha elektro-hidrolik çiftçeker ve diferansiyel kilidi bile yok yani ne olacak 240ı çiftçiye sunduğunda söyleyim hattat ' dan başka kazanan olmayacak 240 iyi güzelde artık bişeylerin değişmesi lazım bence yani yerli firmaların diğer firmalarla rekabet edecek konuma gelmesi yada en azından pazarda itibar görmesi gerekliki diğer firmalarda 'ya bunu biz yapıyoruzda bak bu firmalar yerli bu adamlarda istese yapabiliyo fiyatları da biraz daha uygun gibi duruyor bizi etkileyebilir biz bu makinaya şunlarıda koyalım yada fiyatı şuna çekelim ki pAzarımıza girmesinler ' dedirtebildiğin anda çiftçi kazanır ama nerde bizim firmalara bakıyorum nerden fiyat düşük çıkarırızda kaliteyi nasıl düşürürüz diye bakıyolar hattat ayrı zaten 'biz yapalımda hani hattatında adı olsun maksat ismi olsun' gibi bişey çıkıyo ortaya önce hattatta ki bu zihniyetin değişmesi lazım sonrada traktörlerinin değişmesi lazım yanılıyosam düzeltin arkadaşlar?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 753883, member: 44293"] [b]Ynt: Hattat tan YENİ BİR DEVRİM. 240s[/b] millet anfibik biçerdöver üretiyo şöförsüz kullanılcak traktör diye uğraşıyo biz hala efsaneleri hortlatıp taklit yapmaktan öte gidemiyoruz anladık 240lar güzel traktör sınıfının en verimlisi filanda kardeşim bu çiftçiye teknolojik traktör lazım uygun fiyata olması lazım hepsini geç yerli olması lazım buna harcayacakları vakti ar-ge yatırımını,bahçe yada tarla serisine harcasalardı hattat bugün çok farklı yerlerde olurdu bakıyorum hattatın yaptığı makinalara benim açımdan tam bir rezalet avrupa üretimi olan bahçe serileri bilgisayar kontrollü olmaya kadar gitti hattat da daha elektro-hidrolik çiftçeker ve diferansiyel kilidi bile yok yani ne olacak 240ı çiftçiye sunduğunda söyleyim hattat ' dan başka kazanan olmayacak 240 iyi güzelde artık bişeylerin değişmesi lazım bence yani yerli firmaların diğer firmalarla rekabet edecek konuma gelmesi yada en azından pazarda itibar görmesi gerekliki diğer firmalarda 'ya bunu biz yapıyoruzda bak bu firmalar yerli bu adamlarda istese yapabiliyo fiyatları da biraz daha uygun gibi duruyor bizi etkileyebilir biz bu makinaya şunlarıda koyalım yada fiyatı şuna çekelim ki pAzarımıza girmesinler ' dedirtebildiğin anda çiftçi kazanır ama nerde bizim firmalara bakıyorum nerden fiyat düşük çıkarırızda kaliteyi nasıl düşürürüz diye bakıyolar hattat ayrı zaten 'biz yapalımda hani hattatında adı olsun maksat ismi olsun' gibi bişey çıkıyo ortaya önce hattatta ki bu zihniyetin değişmesi lazım sonrada traktörlerinin değişmesi lazım yanılıyosam düzeltin arkadaşlar? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Fotoğraflar (Alıntılar)
Hattat tan YENİ BİR DEVRİM. 240s
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt