PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 731905" data-attributes="member: 34391"><p><strong>[PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN]</strong></p><p></p><p>paylaşım için sağol güzel anlatım...ön yargıyı kıralım kırmasınada bu kadar şikayet varken bu biraz zor olacağa benziyor..dışarı bakmaya gerek yok bizim forumda bile en çok muhabbet teknik bilgiler kısmında şikayet olan marka hattat bu nasıl olacak???bence hattatın bu yargıları yenmek için bi faaliyette bulunmalı...ben uzun yıllar renault truck ssh da çalıştım..mesela ordada buna benzer durumlar başımıza geldi...renault kalktı ne yaptı???adam bi tır donattı simulasyonlarla eğitim animasyonlarıyla tek tek kamyon garajlarını dolaştı iti barı kurtardı ve şu anda 400 hp sınıfında piyasanın en az yakan çekicisi olarak tutturdu satıyor mesela bu örnek ...benim dokunmak istediğim nokta traktör sektöründe daha doğrusu tarım sektöründe hiç böyle faaliyetler yapılmıyor..firmalar zaman zaman hata yapabilir bu normaldir ama durumunu düzelttiği zaman bunu ispatlaması gerekir...bunların böyle bi zahmeti yok..baksanan sitemizde firma yetkilisi var millet şikayetlerden bahsedşyor adam kalkmış vay biz şurdan ödül aldık vay şurda birinci geldik sırf mikrımilliyetçilik...çiftçi yalanmı söylüyorda sen firmanı savunuyorsun??önce hatanı kabul edeceksin dünya devi Mercedes Benz gibi sonra düzelteceksin ve bunu insanlara göstereceksin bizimde göğsümüz kabaracak...ekmek teknesini savıunmak marifet değil..ben özdumanda çalışıyorum sandık kapağı eğik diye ustam iban müşteriyi ikiletmedi taa tunustan 4 mibzer iade aldı ve özür dileyip yenisini iade etti...bu türkiye için örnek bi davranıştır..adam hiçbir zaman kususrsuzum demez hatasını telafi eder..çünkü imkanlar doğrultusunda maaliyetleri düşürmek adına zaman zaman hatalar yapıla bilir..burası türkiye herşeyden önce maliyetler düşünülür ustamda bunu bilir ve kabul eder..sözün özü hatta 2 yıl önce ilk şikayetleri aldığında bunu yapsaydı şimdi gururumuz olurdu...amam yapmadı aksine böyle forumlarda hata inkar etti...bence büyük bir hata..eminim dediğiniz gibi kendini düzeltmiştir ama bunu kabullenip insanlara ispatlamalı yok biraz zor kardeşim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 731905, member: 34391"] [b][PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN][/b] paylaşım için sağol güzel anlatım...ön yargıyı kıralım kırmasınada bu kadar şikayet varken bu biraz zor olacağa benziyor..dışarı bakmaya gerek yok bizim forumda bile en çok muhabbet teknik bilgiler kısmında şikayet olan marka hattat bu nasıl olacak???bence hattatın bu yargıları yenmek için bi faaliyette bulunmalı...ben uzun yıllar renault truck ssh da çalıştım..mesela ordada buna benzer durumlar başımıza geldi...renault kalktı ne yaptı???adam bi tır donattı simulasyonlarla eğitim animasyonlarıyla tek tek kamyon garajlarını dolaştı iti barı kurtardı ve şu anda 400 hp sınıfında piyasanın en az yakan çekicisi olarak tutturdu satıyor mesela bu örnek ...benim dokunmak istediğim nokta traktör sektöründe daha doğrusu tarım sektöründe hiç böyle faaliyetler yapılmıyor..firmalar zaman zaman hata yapabilir bu normaldir ama durumunu düzelttiği zaman bunu ispatlaması gerekir...bunların böyle bi zahmeti yok..baksanan sitemizde firma yetkilisi var millet şikayetlerden bahsedşyor adam kalkmış vay biz şurdan ödül aldık vay şurda birinci geldik sırf mikrımilliyetçilik...çiftçi yalanmı söylüyorda sen firmanı savunuyorsun??önce hatanı kabul edeceksin dünya devi Mercedes Benz gibi sonra düzelteceksin ve bunu insanlara göstereceksin bizimde göğsümüz kabaracak...ekmek teknesini savıunmak marifet değil..ben özdumanda çalışıyorum sandık kapağı eğik diye ustam iban müşteriyi ikiletmedi taa tunustan 4 mibzer iade aldı ve özür dileyip yenisini iade etti...bu türkiye için örnek bi davranıştır..adam hiçbir zaman kususrsuzum demez hatasını telafi eder..çünkü imkanlar doğrultusunda maaliyetleri düşürmek adına zaman zaman hatalar yapıla bilir..burası türkiye herşeyden önce maliyetler düşünülür ustamda bunu bilir ve kabul eder..sözün özü hatta 2 yıl önce ilk şikayetleri aldığında bunu yapsaydı şimdi gururumuz olurdu...amam yapmadı aksine böyle forumlarda hata inkar etti...bence büyük bir hata..eminim dediğiniz gibi kendini düzeltmiştir ama bunu kabullenip insanlara ispatlamalı yok biraz zor kardeşim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt