PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 731914" data-attributes="member: 34391"><p><strong>[PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN]</strong></p><p></p><p>kardeş tümosan yıllardı kendi motorunu üretir mesele 1.2. değil meselet memleket meselesi...kalkınmamızlazım..bak elin oğluna iniglizcemiz birazda olsa hepimizin vardır...firmaların wep sitelerinde kendi history lerini okuyun..yawf arladaş yüz yıldan genç firma yok nerdeyse..beğenmediğimi cek son komünist diye dalga geçerler hani ulen kardeşim biz toplu iğne yapamazken adamlar taktör üretiyordu bee...zetor 90 yaşında kardeş 90...biz ise daha kendimizle barışamadık..ben herkesi kucaklamaktan bahsediyorum ama hataları kabullenip ortadan kaldırarak...niye gavur yesin senin parayaa???hattat yesin anasın satayım sonuna kadar yesin hemde..ama kıytırık zetor değil türk malı böbürlensin...elin çekikgözlüsü traktör satıyor şimdi...hani japon makinadan ne anlardı???20yıl önce toyota bu piysaya girdiğinde herkes bunu diyordu şmdi parasıolan ' ' ahbi toyotam ols ' ' der..kubtada yarın öyle olacak..pahalı mahalı amam olacak kardeş..peki niye biliyomusunuz???ben biliyorum eminm bi çoğunuzda biliyor..BİZ ÇALIYORUZ....adım cihad gibi eminim japondan daha iyi malzeme bilgisini bilen yoktur...yaz bunu kenara 10yıl sonra piyasanın en pahalı ve en çok satan traktörü kubota..çünki kibar zarif vekatır gibi sağlam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 731914, member: 34391"] [b][PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN][/b] kardeş tümosan yıllardı kendi motorunu üretir mesele 1.2. değil meselet memleket meselesi...kalkınmamızlazım..bak elin oğluna iniglizcemiz birazda olsa hepimizin vardır...firmaların wep sitelerinde kendi history lerini okuyun..yawf arladaş yüz yıldan genç firma yok nerdeyse..beğenmediğimi cek son komünist diye dalga geçerler hani ulen kardeşim biz toplu iğne yapamazken adamlar taktör üretiyordu bee...zetor 90 yaşında kardeş 90...biz ise daha kendimizle barışamadık..ben herkesi kucaklamaktan bahsediyorum ama hataları kabullenip ortadan kaldırarak...niye gavur yesin senin parayaa???hattat yesin anasın satayım sonuna kadar yesin hemde..ama kıytırık zetor değil türk malı böbürlensin...elin çekikgözlüsü traktör satıyor şimdi...hani japon makinadan ne anlardı???20yıl önce toyota bu piysaya girdiğinde herkes bunu diyordu şmdi parasıolan ' ' ahbi toyotam ols ' ' der..kubtada yarın öyle olacak..pahalı mahalı amam olacak kardeş..peki niye biliyomusunuz???ben biliyorum eminm bi çoğunuzda biliyor..BİZ ÇALIYORUZ....adım cihad gibi eminim japondan daha iyi malzeme bilgisini bilen yoktur...yaz bunu kenara 10yıl sonra piyasanın en pahalı ve en çok satan traktörü kubota..çünki kibar zarif vekatır gibi sağlam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt